€ 9,99
€ 8,59
Bespaar 14% (€ 1,40)
Bijsluiter van Digitale thermometer PRT1000 1 stuk

Omschrijving van Digitale thermometer PRT1000

Braun Digitale thermometer PRT1000
- Professionele nauwkeurigheid.
- Snelle meting in 8 seconden.
- Flexibele tip

Voor het meten van de lichaamstemperatuur.

Gebruik van Digitale thermometer PRT1000

Gebruik onder de oksel

Deze methode wordt gebruikt bij baby’s en kleine kinderen.
1. Wrijf de oksel droog met een droge handdoek.
2. Plaats de sondepunt onder de arm zodat het uiteinde contact maakt met de huid, en plaats de arm van de patiënt naast zijn/haar lichaam 
Bij een klein kind is het soms handig om het kind tegen u aan te houden, zodat zijn/haar arm naast het lichaam blijft. Zo voorkomt u dat de kamertemperatuur de meetwaarde beïnvloedt.
3. Wanneer de piektemperatuur is bereikt, klinken er piepsignalen. De temperatuur is nu bevestigd. Wanneer de thermometer van de meetplaats wordt verwijderd, wordt de bijbehorende kleur weergegeven.
4. Schakel de thermometer uit en maak deze schoon zoals verderop aangegeven.

Oraal gebruik
Deze methode is geschikt voor kinderen die oud genoeg zijn om de thermometer op een veilige manier in de mond te houden. 
1. Het is belangrijk dat u de punt van de thermometer goed onder de tong plaatst, links dan wel rechts, om een goede, nauwkeurige waarde te verkrijgen. Plaats de sensorpunt op een van de plaatsen onder de tong die zijn gemarkeerd met “√” (Afb. 2). Houd de mond van de patiënt dicht en laat hem/haar stilzitten om te zorgen voor een nauwkeurige meting.
2. Wanneer de piektemperatuur is bereikt, klinken er piepsignalen. De temperatuur is nu bevestigd. Wanneer de thermometer van de eetplaats wordt verwijderd, wordt de bijbehorende kleur weergegeven.
3. Schakel de thermometer uit en maak deze schoon zoals verderop aangegeven.

Rectaal gebruik
Wordt vaak gebruikt bij baby’s en kleine kinderen, of wanneer meten in de mond of onder de oksel lastig is.
1. Breng een beetje wateroplosbaar glijmiddel aan op de punt van de thermometer om deze gemakkelijker te kunnen inbrengen.  Gebruik geen vaseline. Lees het etiket van het glijmiddel om er zeker van te zijn dat u de juiste soort gebruikt.
2. Leg de patiënt op zijn/haar zij. De juiste positie bij baby’s is de buikligging, waarbij de beentjes naar beneden hangen. U kunt de baby over uw knieën, op de rand van een bed of een commode leggen. In deze positie kan de thermometer veilig en eenvoudig in het rectum worden geplaatst.
3. Breng voorzichtig de punt van de thermometer MAXIMAAL 1,3 cm in het rectum. Stop als u weerstand voelt. Houd tijdens de meting de thermometer op zijn plaats.
4. Wanneer de piektemperatuur is bereikt, klinken er piepsignalen. De temperatuur is nu bevestigd. Wanneer de thermometer van de  eetplaats wordt verwijderd, wordt de bijbehorende kleur weergegeven.
5. Schakel de thermometer uit en maak deze schoon zoals verderop aangegeven.

Digitale thermometer PRT1000 1 stuk
€ 9,99
€ 8,59

Laatste reviews en ervaringen met Digitale thermometer prt1000

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Handige thermometer met goed leesbare temperatuur. Een hele verbetering ten opzichte van mij oude kwikthermometer. Het beschermhoesje vergemakkelijkt het wegbergen in een toilettas.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Snelle meting ,duidelijke cijfers op scherm om info over meting af te lezen.toestel makkelijk aan te brengen op meerdere manieren . Goede bescherming van meetpunt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  snel resultaat van dit product, wij kunnen dit ten sterkste aanbevelen.Prijs en kwaliteit zijn zeker opperbest, product neemt ook niet veel plaats in.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  nog niet veel gebruikt, maar op 't eerste zicht een goede thermometer, er verloopt niet veel tijd om te weten hoeveel temperatuur je hebt, en dat is belangrijk dat het snel gaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een heel goede en zeer betrouwbare thermometer. Werkt snel en is makkelijk en handig in gebruik. Qua prijs-kwaliteit is dit product zeker een aanrader.

Digitale thermometer PRT1000 kopen

Je kan Digitale thermometer PRT1000 van het merk Braun, geproduceerd door KAZ EUROPE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Zelfzorg Zwangerschap
EHBO & Thuiszorg > Meetapparatuur > Thermometers