€ 5,99
€ 5,09
Bespaar 15% (€ 0,90)

Omschrijving van Difrax Fopspeen Cool Natural 12 Maanden+

De speen heeft een ronde vorm en is hierdoor ideaal voor kindjes die zelf de fopspeen omdraaien. De grootte van het fopspeen schildje en de grootte van het half gevuld zuiggedeelte zijn speciaal ontwikkeld voor baby's vanaf 12 maanden.

De unieke speen heeft een vlindervormig schildje waardoor de fopspeen mooi past op het gezicht van je baby. De neusuitsparing zorgt ervoor dat je baby vrij kan ademen door de neus. Door de gaatjes is er extra luchttoevoer wat huidirritatie voorkomt.

Het zuiggedeelte van de 12+ M speen is iets harder dan bij de 6+ M maar zachter dan de 18+ fopspeen. De zuigstimulans neemt hierdoor af, wat de eerste stap is in het afleren van het speengebruik.


 • De vlindervorm laat het neusje vrij
 • Voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer
 • Ontwikkeld door Difrax medisch team
€ 5,99
€ 5,09

Laatste reviews en ervaringen met Difrax Fopspeen Cool Natural 12 Maanden+

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Fopspeen difrax zee

  Dit zee thema op een fopspeen is leuk tijdens de zomermaanden. Ik gebruik graag verschillende speentjes om te combineren met de kledij. De speentjes zijn harder en worden hier geapprecieerd bij het krijgen van de tandjes

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Leuke en goede fopspenen. Mijn zoontje is er gek van. Alleen jammer dat ik een andere fopspeen kreeg toegestuurd dan de fopspeen die op de website op de afbeelding stond.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Difrax fopspeentjes zijn van goeie sterke kwaliteit. Wel elke dag kijken of er geen schade is. Zeker bij het bijten op de fopspeen! Maar gaat gemakkelijk weken mee! Design is ook altijd tof!

  Was deze beoordeling nuttig?

Difrax Fopspeen Cool Natural 12 Maanden+ kopen

Je kan Difrax Fopspeen Cool Natural 12 Maanden+ van het merk Difrax , geproduceerd door DIFRAX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Eubos promo of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Fopspenen > Vanaf 12 maand