Difrax Anti-Lek Beker + Rietje 9M 250 ml

€ 9,49
€ 7,78
(€ 3,11 / 100 ml)
Bespaar 18% (€ 1,71)
Promotie -18% korting geldig t.e.m. 30/06/2018

Omschrijving van Difrax Anti-Lek Beker + Rietje 9M

Vanaf ca. 9 maanden kan je je kind leren drinken uit de Difrax Anti-Lek Beker + Rietje 9M om zo nieuwe zuig- en slikbewegingen aan te leren zonder de nek te belasten. De beker heeft een speciale anti-lek functie dat knoeien voorkomt als een kind aan het rietje zuigt.

Deze unieke, gepatenteerde anti-lek beker + rietje is ontwikkeld in samenwerking met artsen.

Indicatie

Speciale anti-lek beker voor het kind nieuwe zuig- en slikbewegingen aan te leren zonder de nek te belasten.

Gebruik van Difrax Anti-Lek Beker + Rietje 9M

Anti-lek rietje:
De beker heeft een zacht rietje met een speciaal anti-lek systeem. Zodra het kind op het rietje gaat zuigen gaat het rietje open en komt er drinken doorheen. Als het kind niet aan het rietje zuigt laat het rietje geen drinken door. Tijdens het drinken moet de beker rechtop gehouden worden, dit draagt tevens bij aan het leren van een nieuwe drinkhouding. 

Deksel:
De anti-lek beker is afsluitbaar door het deksel dat bevestigd is aan de beker. Deze sluit geheel over het rietje heen waardoor de beker hygiënisch vervoerd kan worden. Door de slanke vorm is de beker gemakkelijk door kinderhanden vast te houden.

Onderhoud:
Demonteer het rietje en deksel direct na gebruik en spoel deze en de beker goed schoon onder de kraan. Gebruik de speciale bijgeleverde rager om de kleine onderdelen schoon te maken. De beker en het rietje zijn vaatwasserbestendig. Plaats de beker in het bovenste vak en de kleine onderdelen in het bestekbakje.

Waarschuwing

Als je de beker mee in je tas vervoert, let er op dat het deksel er vast op zit!
Difrax Anti-Lek Beker + Rietje 9M 250 ml
€ 9,49
€ 7,78
(€ 3,11 / 100 ml)

Difrax Anti-Lek Beker + Rietje 9M kopen

Je kan Difrax Anti-Lek Beker + Rietje 9M van het merk Difrax, geproduceerd door DIFRAX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Eubos promo of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Drinkbekers