€ 18,55
€ 16,70
(€ 33,40 / l)
Bespaar 10% (€ 1,85)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Dextrotonic

Oropharma Dextrotonic is het ideale energeticum voor sportduiven: wateroplosbare elektrolyten, spoorelementen, dextrose, fructose en L-arginine L-aspartaat. Het verhoogt het prestatievermogen en zorgt voor een snelle en optimale recuperatie na zware inspanning of ziekte. Het helpt vermoeide duiven recupereren en verhelpt spierzwakte. Dextrotonic is een krachtig energeticum. Door het aanbrengen van hoge gehalten dextrose en fructose, directe energiebronnen, kan de duif snel recupereren. L-arginine L-aspartaat werd aan Dextrotonic toegevoegd om te helpen bij vermoeidheid. De elektrolyten onder-steunen de waterhuishouding en zorgen voor een optimaal zuur-base-evenwicht in spieren en bloed. Daardoor wordt uitdroging en verstoring van het biologisch evenwicht vermeden. De spoorelementen zorgen voor een optimale stofwisseling van vetten en koolhydraten. De combinatie van al deze componenten verhoogt het prestatievermogen van de duif.

Gebruik van Dextrotonic

De laatste 2 dagen voor de dag van inkorving 3 flesdopjes (15ml) Dextrotonic per liter drinkwater of per 0,5kg voeder Verhoogde werking door toediening samen met Oropharma Omniform
€ 18,55
€ 16,70
(€ 33,40 / l)

Dextrotonic kopen

Je kan Dextrotonic van het merk Oropharma , geproduceerd door OROPHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Duiven & Vogels > Vitamines & Mineralen