Dexsil Gewrichten + MSM/Glucosamine 1

€ 41,30
€ 35,11
Bespaar 15% (€ 6,19)
Op voorraad
Promotie -15% korting geldig t.e.m. 31/03/2017
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Dexsil Gewrichten + MSM/Glucosamine 1

Omschrijving van Dexsil Gewrichten + MSM/Glucosamine

Dexsil Vloeibaar voedingssupplement met MSM en glucosamine voor soepele gewrichten.

Indicatie

Flexibele en soepele gewrichten.

Gebruik van Dexsil Gewrichten + MSM/Glucosamine

De fles schudden voor gebruik. Vóór de leeftijd van 50 jaar, neem 15ml per dag in het bijhorend maatbekertje ‘s morgens op nuchtere maag. Na 50 jaar, neem tijdens de eerste week 45ml per dag. Na één week neem 15ml per dag. Kuur van 3 maanden is aanbevolen

Ingrediënten Dexsil Gewrichten + MSM/Glucosamine

Ingrediënten (hoeveelheid per 15ml/45ml):
Water,
Siliciumzuur onder monomere vorm (43,8mg/131,4mg),
Urtica dioica/Grote brandnetel (1,125mg/3,375mg),
MethylSulfonylMethaan (75mg/225mg),
D-Glucosamine Sulfaat 2 KCl (37,5mg/112,5mg) ( OP BASIS VAN SCHAALDIEREN ),
Eucalyptus citriodora/Citroen eucalyptus (3,7mg/11,1mg),
Thymus satureioides/Tijm (2,6mg/7,8mg),
Laurus nobilis/ Laurier (2,1mg/6,3mg),
Artemisia dracunculus/Dragon (1,6mg/4,8mg),
Chamaemelum nobile/Roomse kamille (0,5mg/ 1,5mg),
Aroma’s, Acacia gom (emulsifier), Fosforzuur (stabilisator)

Waarschuwing

Niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding en bij kinderen onder de 6 jaar
Dexsil Gewrichten + MSM/Glucosamine 1
€ 41,30
€ 35,11

Laatste reviews en ervaringen met Dexsil gewrichten + msm/glucosamine

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn vader heeft erg veel last van zijn knieën en dit drankje helpt hem om flexibelere te bewegen en geen pijn te hebben. Het is gemakkelijk in te nemen. Het is niet super lekker maar ook niet heel vies. Het geeft verlichting en dat is het belangrijkste. De bezorging verloopt ook altijd prima. We zijn hier heel tevreden over.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is een top product ,het duurd wel een tijdje voor je resultaat hebt,eenmaal je het correct inneemt verzacht de pijn heel nel.ik kan het niet meer missen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  dexsil helpt mij goed tegen de pijn in mijn gewrichten die ontstaat door narcose. Ik heb in februari jl. een schouderprothese gekregen maar ben daarna weer begonnen met dexsil om de pijn in de andere schouder te minimaliseren
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb altijd hetzelfde product besteld elders maar nu de eerste keer bij Farmaline en blijkt dat het product een andere smaak heeft gekregen. Dit zal wel toeval zijn maar van citroen naar eucalyptus is toch een groot verschil en mijn dochtertje lust het helemaal niet graag. Jammer dus
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goede resultaten, soepelere gewrichten en spieren, beter voor de haarkwaliteit. Spijtig dat het zo duur is en dat je het moet blijven innemen anders daalt het gewonnen voordeel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na enkele weken geen pijn meer in gewrichten en ook een merkelijke verbetering van de huid.Zeer tevreden.Een aanrader voor iedereen. het werkt effectief.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  hoi even een reaxtie,een zure straffe smaak,welke je lang blijft proeven,heb dat middel wel hard nodig,tegen actrose,tevens betere darm werking als bijzaak,conclusie gewoon een aantal maanden inmemen gr adrie
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na 4 maanden gebruik, een heuse verbetering in de handen. Minder pijn en meer beweeglijkheid. Fantastisch, door mij zijn vrienden het nu ook gaan gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een absolute aanrader voor iedereen met gewrichtsproblemen. Het is een product dat niet zo goedkoop is in zijn categorie, maar het is zijn geld zeker waard. Ook volgens mijn arts is dit het beste voor gewrichtsproblemen. Je moet wel even geduld hebben voor het werkt (2 a 3 weken). Sinds ik dit gebruik heb ik geen ontstekingsremmers meer nodig gehad.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super product. Had enorme pijn aan knie en voeten heb twaalf dagen ontstekingsremmers geslikt geen enkel beterschap.Kreeg via vriend de tip na één week merkte ik zeer duidelijk beterschap. Na drie weken gebruik is de pijn quasi weg.Echt aanrader voor diegene met pijn aan gewrichten kampt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Neem het al vanaf April 2012 en heb minder pijn in Rug en Gewrichten ! Raad het iedereen aan. Met vriendelijke groeten R.K.Dossegger
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  voor het resultaat op artrose is volgens mij de termijn van inname te kort, misschien nog een beoordeling na een 2 maand. de smaak van het produkt is zeer slecht, ik denk dat er personen zullen zijn die daar op afhaken
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Door problemen met mijn gewrichten heb ik op aanraden van enkele collega's beslist om vloeibare Dexsil te kopen. Van deze aankoop heb ik nog steeds geen spijt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Begin april 2011 kreeg ik zonder voorafgaande klachten een acute rechterheupontsteking. Op doktersvoorschrift 10 dagen Ibuprofen moeten slikken. Daarna toevallig Dexsil ontdekt en dit heeft mij helemaal doen herstellen! Vanaf de tweede week merkte ik al dat dit product een positieve invloed had op pijn en beweeglijkheid. Heb het ook aangeraden aan een vriendin voor rugklachten en ook hier heeft het echt geholpen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn echtgenoot gebruikt dit voor zeer erge arthrose. Het geneest niet, maar vermindert de gestage vooruitgang van de ziekte tesamen met glucosamine en msn ingenomen helpt het enigzins.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  neem dexil pharma gewrichten drinkbare oplossing nog niet lang genoeg om mij er nu al een oordeel te kunnen over geven .Verdraag het in ieder geval goed.zal mijn bevindingen later meedelen

Dexsil Gewrichten + MSM/Glucosamine kopen

Je kan Dexsil Gewrichten + MSM/Glucosamine van het merk Dexsil, geproduceerd door B+ PHARMA, bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Lokale Producten
50+ > Soepele Gewrichten
50+ > Soepele Gewrichten > Stramme Spieren
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Glucosamine
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > MSM