Dexsil Gewrichten Forte + MSM/Glucosamine/Chondroïtine 1 l oplossing

€ 49,90
€ 33,93
(€ 33,93 / l)
Bespaar 32% (€ 15,97)
Promotie -32% korting geldig t.e.m. 31/05/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Bijsluiter van Dexsil Gewrichten Forte + MSM/Glucosamine/Chondroïtine 1 l oplossing

Omschrijving van Dexsil Gewrichten Forte + MSM/Glucosamine/Chondroïtine

Dexsil Forte Gewrichten is een exclusieve combinatie van Organisch bio-geactiveerd Silicium, MSM, Glucosamine en Chondroïtine.
 • MSM (MethylSulfonyMethane): natuurlijke bron van organisch zwavel. In ons lichaam, is het aanwezig in lichaamsvloeistoffen en in het bindweefsel.

 • GLUCOSAMINE: preferentiële substraat voor de biosynthese van glycosamino-glycanenketting, componenten van bindweefsel.

 • CHONDROÏTINE: glycosaminoglycaan voor de samenstelling van de kraakbeenmatrix.
Bewezen efficiëntie
Een gebruikerstest uitgevoerd op proefpersonen van beide geslachten tussen 50 en 74 jaar heeft aangetoond dat:
 • 26% een zichtbaar positief effect ervoer vanaf het eerste gebruik
 • 45% een volledige verdwijning van het ongemak ervoer na 3 maanden gebruik
Optimaal in combinatie met Forte Gel
Om een optimaal effect te bereiken kan u de behandeling met Dexsil Forte Gewrichten te combineren met Dexsil Forte Gel. Dexsil Forte Gel bestaat in 50ml en 100 ml. Deze gel draagt bij tot het onderhoudt van het kraakbeen en soepele gewrichten.

Indicatie

Voedingssupplement op basis van silicium, MSM en glucosamine beschermt kraakbeen, collageen- en elastine vezels.

Gebruik van Dexsil Gewrichten Forte + MSM/Glucosamine/Chondroïtine

Schudden voor gebruik. 's ochtens nuchter gebruiken, 3x per dag 15ml. Kuur van 3 maanden.

Ingrediënten Dexsil Gewrichten Forte + MSM/Glucosamine/Chondroïtine

Ingrediënten (hoeveelheid per 45ml): Water, Siliciumzuur onder monomere vorm (105mg), Urtica dioica/Grote brandnetel (3,375mg), MethylSulfonylMethaan (1500mg), D-Glucosamine Sulfaat 2 KCl (1500mg) ( OP BASIS VAN SCHAALDIEREN ), Chondroitin Sulfaat (800mg) ( OP BASIS VAN VIS ), Koper gluconaat (1,287mg), Zinc Gluconaat (105μg), Xylitol (stabilisator), Fosforzuur (stabilisator), Xanthan gom (stabilisator), Guar gom (stabilisator), Aroma’s, Acacia gom (emulsifier), Sucralose (zoetstof)

Waarschuwing

Niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding en bij kinderen onder de 6 jaar.

Aanbevelingen voor de drinkbare oplossingen
Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden als vervanging voor een evenwichtig en gevarieerde voeding noch levenstijl. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Contact met glas vermijden. Op kamertemperatuur en buiten directe invloed van de zon bewaren (noch warmte noch koelkast).
Dexsil Gewrichten Forte + MSM/Glucosamine/Chondroïtine 1 l oplossing
€ 49,90
€ 33,93
(€ 33,93 / l)

Laatste reviews en ervaringen met Dexsil gewrichten forte + msm/glucosamine/chondroïtine

Schrijf een review
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Toen ik met dexsil begon nam ik het graag en merkte ik ook het verschil maar sinds het is gezoet is het voor mij niet meer in te nemen , ik ben er mee gestopt.jammer dat wel!.De toevoegingen hebben geen meer waarde en voor het lichaam is het belastend. Gezondheid voor smaak.! Met vriendelijke groet, Dieuwke
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  de smaak is niet zo lekker maar het product help wel en dat is het voornaamste. De betaalde prijs bij Farmaline lag een gans pak lager dan bij mijn apotheker,mooi meegenomen toch!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn moeder is op aanraden van de dokter met deze oplossing gestart. Na verloop van tijd merkt zij verbetering op in de gewrichten en blijft ze deze oplossing bestellen. De smaak valt ook mee.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Alles in orde. Bestelling geplaatst. Maar wel levering na 2 dagen ipv 1 dag. Zelfde produkt als in apotheek. Alles volgens de normen. En goedkoper dan in de plaatselijke apotheek
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn man en ik nemen dit nu al één maand en mijn spieren en gewrichten zijn er soepeler door geworden. Is aangenaam van smaak. Voor ons is dit een goed produkt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb dit product gekocht voor mijn vrouw die een heupprothese gekregen heeft. Nadien wat complicaties (verminderde mobiliteit gepaard gaande met pijn bij het gaan). Dexsil neemt ze nu regelmatig in met een gunstig resultaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na enkele weken zijn mijn heupen al merkbaar soepeler. Mijn sceptische echtgenoot heeft de laatste fles mee geleegd en kan de trap beter op met zijn knieën. Doen nu samen nog een kuur.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na 1 maand ongeveer , voel ik iets minder stramheid in de knieën en handen , het neemt niet volledig de pijn weg , maar ik ben hoopvol dat andere gewrichtspijnen hierdoor verminderen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  is door specialist aangeraden , en ik voel resultaat in de knie bij gebruik van Dexsil forte , ik kan iedereen dit aanraden , voor wie last heeft van artrose en gewricht pijnen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik nam al jaren een ander product met glucosamine en chondroïtine. Ondank het feit dat ik dagelijks dit andere product innam, kreeg ik begin april terug ernstige knie problemen. Omdat er in Dexsil Forte MSM en silicium is toegevoegd, heb ik op aanraden van mijn apotheker Dexsil geprobeerd. Na een 7-tal weken is de pijn zo goed als verdwenen en merk ik toch wel verbetering qua soepelheid.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem het product 2 maanden. Tot hiertoe geen noemenswaardige verbetering. Ik neem het vooral tegen artrose en pijn aan de enkel na enkelbreuk. Hopen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik begin nu aan de tweede fles dexsil forte . Zal nog moeten wachten tot drie maanden voor ik resultaten ondervind . Toch heb ik goede hoop want ik merk het al aan mijn haar en nagels . Nu hopen dat het ook voor mijn springduim zal helpen . Ik ga het blijven innemen .
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem Dexsil Forte+ MSM/Glucosamine / ChondroÏtine sedert december2016. Daar het gelijktijdig gebeurd met andere medicatie kan ik moeilijk een oordeel vellen over het product. Niettegenstaande dit zal ik dit product blijven nemen wanneer alle andere zaken wegvallen. Nu een mening ik ben te vrede en precies helpt het. Roger Bouwens
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De eerste 2 md. dacht ik dat dit product niet zou helpen, maar ik heb toch volgehouden. Na 2 md gebruik een duidelijk verschil, ik kan zelfs terug een serieuze wandeling doen van een paar uur. dus alleen maar positieve commentaren. Ik neem het 1 keer per dag 15 ml s' morgens op nuchter maag
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit is een prima werkend middel voor mij ik heb een vastgezette rug en door dit middel te gebruiken ben ik al 2 jaar niet bij de fysio geweest, terwijl ik daar bij wijze van spreken de deur plat liep
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb nogal last van de gewrichten, en ik heb al de ingrediënten van dit product al eens apart geslikt, omdat mijn huisarts ze had aangeraden. Dit is de eerste keer dat ik alle ingrediënten in één product gevonden heb. Verwacht geen mirakels, het is geen geneesmiddel, maar een voedingssupplement. Maar door de jaren heen zie ik wel vooruitgang tegenover de tijd dat ik deze voedingssupplementen niet slikte.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product bevalt me prima! Het geeft heel veel verlichting voor mijn arthrose voet en knie! Als Ik regelmatig dit product gebruik heb Ik veel minder pijn met het lopen!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werd aangekocht voor mijn man met chronische rugpijnen. Momenteel na 1 maand is er nog niet veel verbetering merkbaar. Pas na 3 maanden zou er een merkbare verbetering moeten zijn. Wij hebben er vertrouwen in.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Daar ik dexsil gewrichten forte nog niet heel lang gebruik kan ik er nog niet veel over zeggen. Ik voel momenteel niet of er verbetering is of niet. Daar zal ik het produkt wat langer voor moeten gebruiken. Ik voel ook geen nevenwerking.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dexsil Gewrichten Forte + MSM Glucosamine / Chondroïtine Dagelijks op nuchtere maag 15 ml innemen voor het soepel houden van de gewrichten . Geen pijn meer .
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Dacht in het begin er hulp van te hebben maar nu twijfel ik. Ben een 2° fles begonnen en die gewrichten en spieren zijn bij momenten opnieuw erg stijf en stram, ondanks het feit dat ik op regelmatige basis sport (fitness. Laat ons hopen dat de aanhouder wint!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb sinds het gebruik van Dexsil minder pijn aan mijn vingers. De artrose klachten van roodheid en zwelling zijn minder geworden. Ik kan mijn vingers beter buigen en heb ook minder stekend gevoel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Met Dexsil Gewrichten Forte + MSM/Glucosamine/Chondroïtine 1 l oplossing hebben wij de beste oplossing gevonden. Andere producen gaven niet zo een goed resultaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dexsil-forte doet wonderen voor mijn artrose. Het vermindert de pijn en maakt de gewrichten soepeler. Ik gebruik dexsil-forte al ruim een jaar en merk aanzienlijke verbetering op. Het loont de moeite op internet de prijzen te vergelijken.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Kan pas na 3 maand beoordelen,olmdat het toch even zijn werk moet kunnen doen,is wel zinvol volgens internet en daarol wil ik ook een kuur doen ,en na 3 maand zal ik beslissen of ik er mee verder doe.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een fantastisch produkt; reeds na twee dagen merkte ik al verbetering van de klachten in de spieren en gewrichten. Ik raad het iedereen aan die artrose heeft.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na jaren pijn in de onderrug te hebben gehad, door botontkalking, ben ik nadat ik half april ben begonnen met Dexsil, sinds 2 weken pijnvrij! Eindelijk een middel, nadat ik al van alles geprobeerd had, dat werkt. Mijn dank!!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dexsil neem je vooral preventief. Het houdt het kraakbeen soepel en voorkomt uitdrogen van huid, haar en nagels. Osteopathen raden aan het vanaf je 40ste in te nemen als je soepel wil ouder worden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  de smaak is niet zo lekker maar mijn buurvrouw heeft na twee mnd gebruik van dexil geen pijn meer aan haar enkel die was over belast . ik zelf hoop ook snel af te zijn met de pijn in mijn handen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb dit product al eens geprobeerd en had toen heel goede resultaten, ik merkte het vooral aan mijn botten, alsook aan mijn haar en aan mijn nagels.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  sinds het gebruik van dexsil gewrichten forte zijn de pijnen verminderd en zijn mijn gewrichten soepeler. Mijn nagels splitsen minder, en mijn haar glanst meer.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik Dexsil Gewrichten Forte met Silicium nu een maand (3x p/dag) in de hoop op verlichting van een pijnlijke schouder en een slepende peesschedeontsteking. Ik bespeur al enige verbetering, maar omdat de kuur drie maanden is, kan ik nog geen definitieve conclusie geven.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Beste, Voorlopig na,nu 2 flessen te hebben gebruikt, eigenlijk op aanraden van artsen uit Belgie,is er een flinke versoepeling in de gewrichten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na een eerste gebruik van ca drie maand heb ik gemerkt dat het resultaat niet slecht was. In elk geval, het werd niet slechter. Dus neem ik het nu eenmaal per dag in plaats van twee maal per dag. En inderdaad ik heb meer en meer een beter resultaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden met dexsil forte, mijn vrouw en ik gebruiken het dagelijks, en onze klachten zijn merkbaar verminderd. Met name rugklachten en gewrichtspijnen in handen en knieën.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De smaak is niet optimaal, het resultaat wel. Binnen enkele dagen zonder gewrichtsklachten weer soepel uit bed kunnen komen, wat voorheen onmogelijk was.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik probeer het nu een ruime maand omdat ik artrose in mijn knie heb, maar heel eerlijk gezegd helpt me niet heel erg. Ik blijf het nog 2 maanden proberen, wie weet! Als het dan nog niet aanslaat, denk ik dat ik ermee stop.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  tot dusver gaat het goed hij heeft nog wel wat pijn,maar niet meer zoveel als eerst .hij is nog met de kuur bezig ,dus we hebben goede hoop.we hopen u van dienst te zijn geweest h gr
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  is nog tekort omm een oordeel te hebben. Wel vind ik de smaak vervelend. Ben benieuwd of het resultaat zeer positief zal zijn na voldoende tijd Ben hoopvol gestemd

Dexsil Gewrichten Forte + MSM/Glucosamine/Chondroïtine kopen

Je kan Dexsil Gewrichten Forte + MSM/Glucosamine/Chondroïtine van het merk Dexsil, geproduceerd door B+ PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten