€ 99,80
€ 76,41
(€ 38,21 / l)
Bespaar 23% (€ 23,39)
Promotie
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Dexsil Forte Duopack

Deze set bevat:
- 2x Dexsil Forte + MSM/Glucosamine/Chondroïtine

Dexsil Forte Gewrichten is een exclusieve combinatie van Organisch bio-geactiveerd Silicium, MSM, Glucosamine en Chondroïtine.
 • MSM (MethylSulfonyMethane): natuurlijke bron van organisch zwavel. In ons lichaam, is het aanwezig in lichaamsvloeistoffen en in het bindweefsel.

 • GLUCOSAMINE: preferentiële substraat voor de biosynthese van glycosamino-glycanenketting, componenten van bindweefsel.

 • CHONDROÏTINE: glycosaminoglycaan voor de samenstelling van de kraakbeenmatrix.
Bewezen efficiëntie
Een gebruikerstest uitgevoerd op proefpersonen van beide geslachten tussen 50 en 74 jaar heeft aangetoond dat:
 • 26% een zichtbaar positief effect ervoer vanaf het eerste gebruik
 • 45% een volledige verdwijning van het ongemak ervoer na 3 maanden gebruik
Optimaal in combinatie met Forte Gel
Om een optimaal effect te bereiken kan u de behandeling met Dexsil Forte Gewrichten te combineren met Dexsil Forte Gel. Dexsil Forte Gel bestaat in 50ml en 100 ml. Deze gel draagt bij tot het onderhoud van het kraakbeen en soepele gewrichten.

Indicatie

Voedingssupplement op basis van brandnetel, chondoitine en MSM met zoetstof

Gebruik van Dexsil Forte Duopack

Schudden vóór gebruik. Neem 45ml in ‘s morgens op nuchtere maag gedurende 3 maanden, te herhalen indien nodig. 

Ingrediënten Dexsil Forte Duopack

Ingrédients (par 15ml) /Ingrediënten (per 15ml) : Eau purifiée/Gezuiverd water, Acide silicique/Kiezelzuur 105 mg (30 mg) (monomère/ monomeer), Grande ortie (feuilles) - Grote brandnetel (bladeren) - Urtica dioica 3,375 mg  (Silicium organique - Organisch silicium), MethylSulfonylMethane/Methaan 1 500 mg, D-Glucosamine sulfate/sulfaat 2 KCl 1 500 mg (892 mg)  (produit à base de crustacés/product op basis van schaaldieren), Chondroïtine sulfate/sulfaat 800 mg  (produit à base de poisson/product op basis van vis), Gluconate de zinc/Zinkgluconaat (waarvan Zink/dont Zinc 11,5 mg (1,55 mg) - 15,5% AR/RI*), Gluconate de cuivre/Kopergluconaat (1,296 mg (0,18 mg) - 18% AR/RI*), Stabilisants/Stabilisatoren: Xylitol, Acide phosphorique/Fosforzuur, Gomme Xanthane/Xanthaangom, Gomme guar/Guarpitmeel ; Arômes/Aroma’s, Emulsifiant/Emulgator: Gomme d’acacia/Acaciagom ; Edulcorant/Zoetstof: Sucralose.
* % de l'Apport de Référence/Referentie-inname.

Waarschuwing

Niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding en bij kinderen onder de 6 jaar.

Aanbevelingen voor de drinkbare oplossingen
Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden als vervanging voor een evenwichtig en gevarieerde voeding noch levenstijl. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Contact met glas vermijden. Op kamertemperatuur en buiten directe invloed van de zon bewaren (noch warmte noch koelkast).
De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
Dexsil Forte Duopack 2x1 l
€ 99,80
€ 76,41
(€ 38,21 / l)

Laatste reviews en ervaringen met Dexsil forte duopack

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds het gebruik van dit product op aanraden van mijn huisarts is de schouder van mijn vader terug veel beter. De grote verpakking en gratis gel vermijden dat ik veel bestellingen moet doen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden over de levering van het product. Over de werking van Dexsil ook... na 2 weken voelde ik al een duidelijke verbeteringen minder pijn van mijn tenniselleboog.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Na bijna 2 weken gebruikt, waren mijn nagels al goed gegroeid en steviger geworden. De smaak is wel een uitdaging...Maar als je het neem net na het wakker worden, dan zijn je smaakpapillen nog niet wakker en dat helpt!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  heb nog geen resultaat,maar het is nog te kort in gebruik,maar om 's morgens 45ml hiervan op je nuchtere maag uit te drinken is op zich al een hele prestatie!!!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  aangezien ik het product nog niet zo lang dagelijks inneem, kan ik de positieve werking ervan nog niet echt beoordelen. Ik vermoed dat dergelijke producten hun tijd nodig hebben..
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Drinkbare goed opneembare actieve sillcium met MSM, glucosamine en chondroïtine voor verlichting van de pijn en herstel van spieren, pezen en gewrichten .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Alle dagen innemen en na een maand of twee zeker resultaat in fantastich goed voor de gewrichten ik neem dit het hele jaar door ,ik ben daar heel tevreden mee,
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  heb zware artrose in knie , maar nog te jong voor operatie , Dexil Forte help de veroudering tegen te gaan en met de gel kan ik de knie instrijken met extra bescherming als gevolg
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had reeds geruime tijd last van gewrichtspijnen en het werd steeds erger. Ik ben amper 10 dagen bezig met het gebruik van Dexsil Forte en mijn klachten zijn nu reeds aan het verminderen.

Dexsil Forte Duopack kopen

Je kan Dexsil Forte Duopack van het merk Dexsil, geproduceerd door B+ PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Chondroïtine
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Glucosamine
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > MSM
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Combinatiepreparaten
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Combinatiepreparaten
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Glucosamine
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Chondroitine
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > MSM