€ 6,50
€ 5,66
(€ 2,26 / 100 ml)
Bespaar 13% (€ 0,84)

Omschrijving van Dentio B 0.12% Mondspoelmiddel

Voor intensieve mond- en tandhygiëne: bevat 0.12% chloorhexidine digluconaat en is aangewezen als spoelmiddel ter aanvulling van het poetsen van de tanden, bij gevoelig en geïrriteerd tandvlees en tijdens en na tandheelkundige ingrepen. Het voorkomt tevens tandplakvorming en slechte adem.
Dentio B 0.12% Mondspoelmiddel 250 ml
€ 6,50
€ 5,66
(€ 2,26 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Dentio b 0.12% mondspoelmiddel

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Handige fles met duwsysteem als maat. Geen te sterke smaak wat het spoelen aangenaam maakt.Werd mij aangeraden door de tandarts na een flapoperatie en ik ben het blijven gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit mondspoelmiddel doet wat het moet doen: zeer goed ontsmetten en toch een milde smaak. Het prikt niet in de mond. Ook geschikt voor beugeldragers
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  is vrij zacht van smaak en ook handig in gebruik, eerst even duwen dan komt er wat spoelmiddel in de dop terecht en die dan opdrinken, is heel proper op deze manier
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product! Is doeltreffend, eerlijk fris van smaak. Blijft lang hangen. Gemakkelijk te gebruiken door de handige maatbeker/fontein.Zeker aan te bevelen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  In vergelijking met gelijkaardige mondspoelmiddelen, voelt Dentio B veel zachter aan in gebruik. Geen prikkend gevoel na gebruik. Na enkele dagen is er duidelijk een vermindering van de klachten.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ontstoken of gevoelig tandvlees, een aft, irritatie in de mond, dan kan je maar beter je mond enkele keren per dag goed spoelen met Dentio. Na twee dagen is de pijn weg en kan je terug met smaak eten en drinken.!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  helpt enorm tegen tandvleesontsteking, heeft ook een aangename smaak, heeft mij goed geholpen , zeker een aanrader voor dagelijks gebruik, prima product
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  nadat er implantanten aangebracht zijn, moet ik mijn mond regelmatig spoelen om alles kiemvrij te houden.op aanraden van de tandarts gebruik ik dentio b0.12%.ben er zeer tevreden mee ,zal het blijven gebruiken

Dentio B 0.12% Mondspoelmiddel kopen

Je kan Dentio B 0.12% Mondspoelmiddel van het merk I.D. Phar, geproduceerd door I.D. PHAR , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Mondwater > Ontsmettend Mondwater