€ 19,95
€ 17,96
Bespaar 10% (€ 1,99)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Defatyl Plus

DEFATYL PLUS is een energiedragend product dat L-carnitine en magnesiumbevat . Deze 2 stoffen komen in het organisme voor en vervullen er fundamentele taken in de energieproductie en de celwerking. Deze bestanddelen zijn van het grootste belang voor fysiek en geestelijk herstel.

Carnitine wordt deels door het organisme aangemaakt en deels door de voedingwordt geleverd [voornamelijk via de proteïneaanvoer]. Ze ondersteunt de lipidenverbrandingop celniveau. Bij sommige vegetarische diëten kan er een tekort aan l-carnitine ontstaan.

Magnesium is onontbeerlijk voor een goede celwerking. Een magnesiumtekort gaat vaak gepaard met geesteLijke en Iichamelijke kortstondige vermoeidheid enstress, allemaal elementen die nauw verweven zijn met het hedendaagse leven. Onze huidige voeding dekt niet altijd de behoeften van het organisme aan deze stof (de aanbevolen dagelijkse aanvoer bedraagt 375 mg). Daarom ook stelt een magnesiumsupplement ons in staat om onze levenskwaliteit te verbeteren.

Indicatie

kortstondige vermoeidheid
zware fysieke en geestelijke inspanningen (sporten, examens)
kortstondige stress
onvoldoende rust

Gebruik van Defatyl Plus

Neem 2 capsules 's morgens en 2 capsules 's middags met een grootglas water.

Ingrediënten Defatyl Plus

per tablet:
L-Carnitine 336 mg; L-Magnesiumcitraat 173 mg (28mg Magnesium)

€ 19,95
€ 17,96
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Defatyl plus

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had de Defatyl Energy Plus vloeibaar via een staaltje en sta normaal sceptisch tegen 'extra vitamines' omdat het meestal maar op gewoon niveau is om wat aan te vullen. Echter dit is straf spul zeker 200% ipv 100% ADH want je "voelt het" je staat 'scherp' mentaal en fysiek. Goed spul het aanraden waard. Zeer snelle werking precies Epo voor de gewone mens zeg maar.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  supersnel geleverd, en ideaal voor studenten in blok, om een goeie boost te krijgen. Enkel 's morgens en 's middags innemen, of zeker niet later dan 15u
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  zeer goed alternatief voor veel drugsversies aan te bevelen in geval van stress of nervositeit het is beter om er 2 tegelijk te nemen omdat het heel licht is.....
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Helpt om aan de slag te gaan, maar om een effect te voelen moet je het minstens een week lang nemen zonder te stoppen. Aanbevolen als oppepper na de vakantie
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Defatyl ondersteunt echt je geheugen. Je kan beter en sneller onthouden. Een echte aanrader voor studenten in examens!! Grote capsules, maar makkelijk in te nemen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het is een uitstekend middel om vermoeidheid en stress tegen te gaan, heeft een snelle werking en heeft geen bijwerkingen. Een energieboost krijg je ervan.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben heel tevreden over dit voedingssuplement ,voel werkelijk een verbetering tijdens het fietsen.Ik had dit eigenlijk leren kennen via uitleg van een dokter van een wielerploeg.

Defatyl Plus kopen

Je kan Defatyl Plus van het merk Melisana, geproduceerd door MELISANA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Fitheid