Deba L-Glutamine Capsules 500mg 60 capsules

€ 14,20
€ 11,22
Bespaar 21% (€ 2,98)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 28/02/2018

Omschrijving van Deba L-Glutamine Capsules 500mg

L-Glutamine is een overheersend aminozuur in de ruggemergvloeistof en het serum. Glutamine, doch niet glutaminezuur, kan de hersenbloedbarrière snel passeren. Glutamine is een ‘unieke’ hersenbrandstof. Het beschermt tegen de effecten van alcohol en het vermindert het verlangen naar alcohol en in sommige gevallen naar suiker. Glutamine is behulpzaam bij het herstel na maagzweren, en bruikbaar bij depressies.

Glutamine wordt snel omgezet tot glutaminezuur :
-Glutaminezuur wordt omgezet in GABA, een kalmerend middel in de hersenen en mogelijk een neurotransmitter.
-Glutaminezuur is een onderdeel van foliumzuur en van de glucose- tolerantiefactor. Het is tevens een onderdeel van het tripeptide glutathion.
-Het blijkt nuttig bij de behandeling van gedragsstoornissen bij kinderen.
-Glutaminezuur ontgiftigt ammoniak in de hersenen door de terugvorming tot glutamine.

Recent wetenschappelijk onderzoek suggereert dat het lichaam in periodes van stress meer glutamine nodig heeft dan het kan produceren. Als dit inderdaad het geval is, zou Glutamine beschouwd kunnen worden als een ‘voorwaardelijk essentieel’ aminozuur.

Bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk, tarwe.

Gebruik van Deba L-Glutamine Capsules 500mg

1 à 4 capsules per dag of zoals voorgeschreven.

Ingrediënten Deba L-Glutamine Capsules 500mg

Iedere capsule bevat: L-Glutamine 500 mg L-Isoleucine 5 mg L-Leucine 5 mg L-Valine 2,5 mg
Deba L-Glutamine Capsules 500mg 60 capsules
€ 14,20
€ 11,22

Laatste reviews en ervaringen met Deba l-glutamine capsules 500mg

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt me om iets meer tot rust te komen, dus het is een welgekomen product voor mij! Een aanrader voor wie niet onmiddellijk wil overschakelen naar de grove middelen...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  L-glutamine is de energiebron voor onze dunne darm en voor ons immuunsysteem. Ook speelt L-glutamine een rol op neurologisch gebied doordat het aminozuur een voorloper is van GABA (neurotransmitter die van invloed is op o.a. stress, geheugenfuncties en ontspanning). Ik slaap beter en ben meer helder in mijn hoofd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van deze producten , ze zijn makkelijk opneembaar en licht verteerbaar . Dezel-glutamine helpt mij om de darmwand teherstellen .

Deba L-Glutamine Capsules 500mg kopen

Je kan Deba L-Glutamine Capsules 500mg van het merk Deba Pharma, geproduceerd door DEBA PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Sport > Supplementen > Glutamine