€ 11,40
€ 8,55
Bespaar 25% (€ 2,85)
Promotie -25% korting geldig t.e.m. 30/06/2018

Gebruik van Deba Kelp 150mcg

1 tablet per dag of zoals voorgeschreven.

Ingrediënten Deba Kelp 150mcg

Bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk, tarwe. (Hypo-allergeen)

Gecontroleerd op zware metalen en bacteriologie.

Samenstelling per tablet
Jodium Uit Laminaria digitata en Ascophyllum
nodosum
Deba Kelp 150mcg 100 tabletten
€ 11,40
€ 8,55

Laatste reviews en ervaringen met Deba kelp 150mcg

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem deze taleltten omdat ik weinig brood eet en daardoor te weinig jodium binnenkrijg. Deze tabletjes zijn goedkoop en een gemakkelijk alternatief, eentje per dag, elke ochtend.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik gebruik dit omdat er jodium inzit en we daar te weinig van in ons lichaam hebben. 1 maal per dag voor het ontbijt samen met een pil chroom voor de suikerspiegel op peil te houden
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Kelp is goed voor de schlidklier en ondersteunt de energiestofwisseling en geeft extra jodium ter aanvulling van de voeding.Dit is uitstekend om allerlei processen in ons lichaam goed te laten verlopen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  neem het nog niet zolang het is voor mijn schildklier terug op orde te brengen traag werken deed ze en daar door 10 kg verdikt met kelp zal dat beteren

Deba Kelp 150mcg kopen

Je kan Deba Kelp 150mcg van het merk Deba Pharma, geproduceerd door DEBA PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Sport > Energie > Supplementen