€ 3,90
€ 3,47
(€ 2,31 / 100 ml)
Bespaar 11% (€ 0,43)
Bijsluiter van Dax Zachte Handzeep C242 150 ml

Omschrijving van Dax Zachte Handzeep C242

Huid
De huid wordt dagelijks blootgesteld aan aanvallen van buitenaf, maar is geen onverwoestbare barrière. Je huid goed verzorgen is een doeltreffende manier om huidproblemen te voorkomen. De handen worden extra belast wanneer de huid wordt blootgesteld aan koude en aan veelvuldige wasbeurten met zeep en warm water.

Productgegevens
DAX Zachte Handzeep is niet geparfumeerd en door de toevoeging van glycerine als vochtinbrengend middel voorkomt ze dat de huid uitdroogt.

Indicatie

DAX Zachte Handzeep is een niet-geparfumeerde zeep die efficiënt en behoedzaam reinigt, de huid tegelijkertijd hydrateert en huiduitdroging voorkomt. DAX Zachte handzeep is een zachte zeep die uiterst geschikt is voor de dagelijkse handhygiëne.

Gebruik van Dax Zachte Handzeep C242

Aanbrengen op vochtige handen, goed laten opschuimen en 30 seconden wassen. Grondig afspoelen nadien.

Waarschuwing

Opslag en houdbaarheid
Bewaren bij kamertemperatuur in de goed gesloten originele verpakking. Houdbaarheid in de ongeopende verpakking: zie datumstempel. Houdbaarheid in de geopende verpakking: ongeveer 12 maanden.

Milieu
Alle verpakkingen zijn recycleerbaar en geven geen schadelijke stoffen vrij bij eventuele verbranding
Dax Zachte Handzeep C242 150 ml
€ 3,90
€ 3,47
(€ 2,31 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Dax zachte handzeep c242

Schrijf een review
  • 5/5
    Beoordeeld door
     
    Ik ben heel erg tevreden over dit product. Er is ten eerste een hele snelle service en ten tweede is het goedkoper dan in de winkel. Ik twijfel niet langer.

Dax Zachte Handzeep C242 kopen

Je kan Dax Zachte Handzeep C242 van het merk Dax, geproduceerd door DIALEX BIOMEDICA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Handen > Handhygiëne > Handwash