€ 11,49
€ 9,65
(€ 38,60 / 100 ml)
Bespaar 16% (€ 1,84)
Promotie -16% korting geldig t.e.m. 30/06/2019

Omschrijving van Davitamon First Vitamine D Aquosum

Vitamine D zorgt ervoor dat het lichaam voldoende calcium uit het voedsel kan opnemen. Calcium is noodzakelijk voor een gezonde ontwikkeling van een stevig beendergestel en het gebit. Het is daarom van groot belang dat kinderen in de groei voldoende vitamine D krijgen. Onder invloed van directe zonnestraling maakt de huid vitamine D aan. Daarvoor is echter voldoende zon nodig en dat is in ons land niet het geval. Bovendien is voeding een te beperkte tweede bron van vitamine D zodat kinderen hierdoor te weinig vitamine D krijgen. Vitamine D is alhoewel vetoplosbaar, bij davitomon D aquosum in water gedispergeerd door een speciaal procédé. De druppels van davitomon D3 aquosum zijn daardoor ook geschikt voor kinderen met problemen bij opname van vetachtige stoffen.

Indicatie

Vlot verteerbare druppels op waterbasis die vitamine D bevatten voor uw baby.

Gebruik van Davitamon First Vitamine D Aquosum

5 druppels per dag op een lepeltje te vermengen met de voeding of drank

Ingrediënten Davitamon First Vitamine D Aquosum

Water, Sacharose, Emulgator (polysorbaat 80), Bewaarmiddel (kaliumsorbaat), Anijsolie, Antioxidanten (citroenzuur, Vitamine D (cholecalciferol), Stabilisator (glycerol), Middellange keten triglyceriden,

Samenstelling
5 druppels: vitamine D3 = 10 µg = 400 I.E.,
€ 11,49
€ 9,65
(€ 38,60 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Davitamon First Vitamine D Aquosum

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Prijs - kwaliteit

  Prijs en kwaliteit is meer dan in orde ! Ik voel me er goed mee ..

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Vitamines dia baby graag neemt

  Mijn kindje wil enkele deze vitamine d3 nemen. Het heeft een anijssmaak die kindjes meestal lekker vinden. Het is makkelijk te doseren doordat het in druppels eruit komt. Zo is het makkelijk 5 druppels te geven aan baby. Het staat duidelijk omschreven hoeveel je moet geven aan je kindje.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Lekkere druppeltjes

  Perfecte druppeltjes voor ons kindje. Hij neemt ze dagelijks in met veel plezier. Ik druppel ze gewoon in zijn mondje, de druppels hebben geen vieze smaak. Ik geef zes druppeltjes per dag bij het opstaan ‘s morgens. Af en toe valt er eentje naast, maar ze zijn effectief. Handig formaat om op verplaatsing mee te nemen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Davitamon First Vitamine D Aquosum kopen

Je kan Davitamon First Vitamine D Aquosum van het merk Davitamon, geproduceerd door PERRIGO WELL-BEING , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Mama & Baby of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine D
Zwangerschap & Baby > Voedingssupplementen > Vitamine D