€ 39,99
€ 31,19
Bespaar 22% (€ 8,80)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Davitamon Adult

Vitamine-tekorten kunnen ontstaan door allerlei factoren zoals een stressvolle of fysieke job, lange werkuren, een druk gezinsleven, weinig tijd voor ontspanning etc. Wacht daarom niet enkel totdat je moet en futloos bent maar neem dagelijks Davitamon. Wanneer de stress het overneemt, u ziek bent of vertoeft in de donkere wintermaanden wordt er meer van uw lichaam geëist. Daarom is het belangrijk om net dan voldoende vitamines en mineralen binnen te krijgen. Davitamon Adult kan je hier mee helpen. Vitamine D draagt bij tot de instandhouding van normale botten, spieren, tanden en ondersteunt de normale werking van het immuunsysteem.
- Magnesium helpt de vermoeidheid tegen te gaan
- Panax Ginseng voor betere stressreductie
- Rhodiola rosea stimuleert het concentratievermogen

Indicatie

Voedingsupplement voor volwassenen met vitamine D.

Gebruik van Davitamon Adult

1 tablet per dag, bij voorkeur tijdens of na het ontbijt met een glas water.

Ingrediënten Davitamon Adult

Mineralen [magnesium (magnesiumhydroxide, magnesiumoxide), zink (zinkcitraat), ijzer (ijzerfumaraat), mangaan (mangaancitraat), koper (kopergluconaat), jood (kaliumjodide), chroom (chroompicolinaat), seleen (natriumseleniet), molybdeen (natriummolybdaat)], vitamines [C (ascorbinezuur), B3 (nicotinamide), E (dl-alfa-tocoferolacetaat), B5 (calciumpantothenaat), D3 (cholecalciferol), B6 (pyridoxine HCl), A (retinylacetaat), B1 (thiaminemononitraat), B2 (riboflavine), foliumzuur, biotine, B12], extract van rozenwortel (Rhodiola rosea L., wortel), extract van ginseng (Panax ginseng C.A. Meyer, wortelstok), vulstoffen (maltodextrine, microkristallijne cellulose), geleermiddel (vernet natriumcarboxymethylcellulose), glansmiddelen (hydroxypropylcellulose, hydroxypropylmethylcellulose), anti-klontermiddelen (stearinezuur, siliciumdioxide, talk, magnesiumstearaat), kleurstoffen (titaandioxide, riboflavine, kopercomplex van chlorofyllinen)

Waarschuwing

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde en evenwichtige voeding vervangen, noch een gezonde levensstijl. Bewaren: Droog, op kamertemperatuur (15-25 °C) en buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.
De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
€ 39,99
€ 31,19
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Davitamon Adult

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Ik kocht deze vitamines voor de eerste keer op aanraden van de apotheek. Nu doe ik er 2x per jaar een kuur mee, één in het najaar en één in het voorjaar om mijn reserves wat aan te vullen en tegen vermoeidheid en stress.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Ik gebruik deze vitaminen dagelijks, reeds meer dan 7 jaar. Vroeger was de benaming Davitamon energy. Ik heb hier heel tevreden mee en voel mij er goed bij.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Davitamon, een eigen keuze die ik heb gemaakt bij het zoeken naar een voedingssupplement met voldoende vitamine D. Daar ik veel kantoorwerk heb, heb ik niet de mogelijkheid om mij op het eender welk moment buiten te vertoeven. Dus iedere dag een pilletje vitamine D. Uiteraard als men de mogelijkheid heeft, zal ik uiteraard genieten van de buitenlucht, want een pilletje mag dit betekenen dat men zonlicht/buitenlucht moet vermijden. Goed voor mensen die minder de kans hebben om van de buitenlucht te genieten. Het is en blijft uiteraard een supplement.

  Was deze beoordeling nuttig?

Davitamon Adult kopen

Je kan Davitamon Adult van het merk Davitamon, geproduceerd door PERRIGO WELL-BEING , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine D