€ 12,50
€ 10,38
(€ 34,60 / kg)
Bespaar 17% (€ 2,12)
Promotie -17% korting geldig t.e.m. 31/05/2018
Bijsluiter van Darmoton 300 g

Omschrijving van Darmoton

Darmoton

Vezelpreparaat

helpt bij:
 een vlotte darmtransit
 een zachte stoelgang, in het bijzonder welkom gedurende de zwangerschap en bij aambeien.
 het behoud van een gezonde darmfunctie en normale spijsvertering
 het behoud van een normale cholesterol- en triglyceridenspiegel.

Samenstelling per 100 gram: 

Blonde psyllium (plantago ovata), fijngemalen hulzen40 gram
kokosmeel (cocos nucifera)40 gram
Korte keten fructo-oligosacchariden19,4 gram
Humane darmflorabacterien van de stam lactobacillus acidophilus
(12,5 miljard levensvatbare kiemen)
0,6 gram

Ingredienten
Blonde psyllium (plantago ovata), fijngemalen hulzen, kokosmeel (cocos nucifera), Korte keten fructo-oligosacchariden, Humane darmflorabacterien van de stam lactobacillus acidophilus
(12,5 miljard levensvatbare kiemen).

Gebruik:
2 maal per dag een maatlepel van 10 g roeren door een glas water, vruchtensap of groentesap en opdrinken. Bij voorkeur onmiddellijk daarna nog een glas water drinken. Bij gevoelige darmen eerst een aantal dagen een halve maatlepel gebruiken.

Fabrikant
Mannavital Bvba
Zuidstraat 10
B8560 Wevelgem
Belgie

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

02-2016

Indicatie

Met blonde psyllium die bijdraagt tot: een vlotte darmtransit - een zachte stoelgang, in het bijzonder welkom gedurende de zwangerschap en bij aambeien - het behoud van een gezonde darmfunctie en normale spijsvertering - het behoud van een normale cholesterol- en triglyceridenspiegel

Gebruik van Darmoton

2 maal per dag een maatlepel met 10 g roeren door een glas water, vruchtensap of groentesap en opdrinken. Bij voorkeur daarna nog een glas water drinken. Bij gewenst effect volstaat één maatlepel per dag of twee maal een halve maatlepel. Bij gevoelige darmen eerst een aantal dagen 2 maal een halve maatlepel gebruiken.

Ingrediënten Darmoton

Actieve ingrediënten per 100 g:
40 g blonde psyllium (Plantago ovata), fijngemalen hulzen
40 g kokosmeel (Cocos nucifera) met 60% vezels
19,4 g korte keten fructo-oligosacchariden
0,6 g humane darmbacteriën van de stam Lactobacillus acidophilus (12,5 miljard levensvatbare kiemen)
Darmoton 300 g
€ 12,50
€ 10,38
(€ 34,60 / kg)

Laatste reviews en ervaringen met Darmoton

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  prima product bij consitipatie door de combinatie van vezels en probiotica. Dit helpt echt enorm goed, wel opletten dat je voldoende blijft drinken, anders werkt het net omgekeerd.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  dit product voldoet aan de verwachtingen,regelmatige en zachte stoelgang geeft wel een winderig gevoel in de darmen goede prijs- kwaliteitsverhouding
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het werkt na een tijdje.Mijn man is tevreden.Het is een natuurlijk middel om een probleem te verbeteren.Wij kregen de naam door van een familielid.Iedereen blij.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  goed product ,maar duur als aanvulling op voedingsproducten met te weinig positieve invloed op darmen.Vraag is of psyliumvezels geen lichte irritatie veroorzaken op darmwand?
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Product heeft niet het gewenste effect; helpt niet bij bevordering van de stoelgang. Daarom heb ik geopteerd voor een ander product van Mannavital - de capsules.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een goed alternatief voor Movicol en aanverwanten. Even wennen aan de smaak maar zeker niet slecht van smaak. 't Belangrijkste is het resultaat en dat is er na gebruik van Darmoton van Mannavital.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Aangezien ik vaak last heb van obstipatie heb ik dit produkt besteld. Inmiddels gebruik ik nu een paar weken als ik weer last heb van obstipatie. Ik merk dat mijn darmen goed in beweging blijven en heb daardoor minder last van obstipatie. Ik blijf voorlopig gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik heb al meerdere type vezels uitgeprobeerd maar ofwel heb ik last van een opgeblazen buik en of darmen. Bij deze vezels heb ik helemaal geen last en een vlotte stoelgang. Let wel, je moet erna veel drinken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het dagelijks innemen van Mannavital Darmoton zorgt voor een gezonde en regelmatige stoelgang zonder onaangename bijwerkingen zoals krampen of buikloop .

Darmoton kopen

Je kan Darmoton van het merk Mannavital, geproduceerd door FYTOFARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Alternatieve geneeskunde > Aromatherapie