Daosin 60 capsules

€ 49,90
€ 41,42
Bespaar 17% (€ 8,48)
Op voorraad
Promotie -17% korting geldig t.e.m. 31/10/2017
Dit product wordt gratis geleverd!Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Bijsluiter van Daosin 60 capsules

Omschrijving van Daosin

Wat is histamine?
Histamine behoort tot de biogene amines en wordt geproduceerd in het menselijk lichaam, waar het dienst doet als boodschappermolecule die signalen overbrengt. De aanbreng van histamine gebeurt ook via bepaalde voedingsmiddelen, vooral dan diegene die een lang rijpings- of fermentatieproces hebben ondergaan. Naast voedingsmiddelen rijk aan histamine heb je ook voedingsmiddelen die men “histamine-liberatoren” noemt. Zij stellen histamine vrij in ons lichaam.

Hoe wordt het verteerd?
Histamine afkomstig uit voeding wordt verteerd in het darmlumen door het enzym DiAmine Oxidase (DAO). Alcohol, bepaalde geneesmiddelen, tijdelijke stresssituaties, hormoonschommelingen, … kunnen de optimale werking van dit enzym verhinderen. Het gevolg is onder meer een warmtegevoel, hartkloppingen, rode jeukende zwellingen, diarree, darmkrampen, lage bloeddruk, benauwdheid, oedeem (vochtophoping op de huid), winderigheid, hoofdpijn, loopneus, onrust, niezen, jeuk.

Wat is histamine-intolerantie?
Wanneer er een onevenwicht bestaat tussen de afbraak en de toevoer van histamine, spreekt men van histamine-intolerantie. Dit onevenwicht kan veroorzaakt worden door een combinatie van een verminderde werking van het DAO, een hoge inname van histaminerijke voeding en het eten van die zogenaamde “histamineliberatoren”. Bij histamine-intolerantie stapelt histamine zich op in het darmkanaal en wordt die opgenomen in het lichaam waar het op verschillende niveaus reacties uitlokt. Dit kan gaan van huidproblemen zoals rode vlekken, hoofdpijn of migraine, een loopneus tot verteringsproblemen. De ongemakken lijken zeer sterk op die van allergie maar het is geen échte allergische reactie, maar een intolerantie.

Wat doet DaosiN ®?
DAOSiN® is dieetvoeding voor medisch gebruik dat het enzym DAO aanbrengt en op die manier de werking van het lichaamseigen enzym versterkt. DAOSiN® helpt het teveel aan histamine te verteren, waardoor het evenwicht opnieuw hersteld wordt.

Is Daosin veilig?
Kort maar krachtig: ja. Het actieve bestanddeel diamine-oxidase is een enzym, dit houdt in dat hij maar één actie kan doen: ingrijpen op histamine. Doordat diamine-oxidase een relatief groot enzym is kan deze niet door de maag-darm wand en kan hierdoor ook niet in de bloedbaan terechtkomen. Een eventueel te veel ingenomen hoeveelheid verlaat dus gewoon het lichaam via de ontlasting. Net zoals dit gebeurt bij iemand die zelf voldoende diamine-oxidase aanmaakt.

Indicatie

Ongemakken van bepaalde voeding? Rode vlekken, hoofdpijn, loopneus, maag-en darmongemakken, hartkloppingen, … DAOSiN® verbetert de vertering.

Wanneer te gebruiken? Symptonen in geval van histamine intolerantie:
-Gastro-intestinale problemen (vb. diarree, maagpijn, krampen, flatulentie)
-Hoofdpijn, migraine
-Huiduitslag, urticaria, jeuk
-Astma, ademhalingsmoeilijkheden
-Braken, nausea, tachycardie
-Rhinitis

Gebruik van Daosin

Het wordt aangeraden 1 tot 2 capsules DAOSiN® in te nemen met wat water, juist voor de maaltijd. De capsules kunnen ook geopend worden en de inhoud ervan kan vermengd worden met eten of drinken.

Ingrediënten Daosin

Stabilisatoren: microkristallijn cellulose, saccharose, rijstzetmeel, hydroxypropylmethylcellulose, ascorbinezuur (Vit. C), omhullingsmiddel: shellac, verdikkingsmiddelen: polyvinylpolypyrrolidon, geacetyleerd zetmiddel, carboxymethylcellulose, eiwitrijk extract (varkensnier) met 7% diamine oxidase (DAO), antiklontermiddel: talk, kleurstof: titaniumdioxide, bevochtigingsmiddel: glycerol.

Waarschuwing

DAOSiN® bevat geen gluten of lactose.
DAOSiN® is niet geschikt voor vegetariërs omwille van de dierlijke oorsprong van het enzyme.
Het wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden.
Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
Buiten het bereik van jonge kinderen houden.
Het produkt moet onder medisch toezicht gebruikt worden.
Daosin 60 capsules
€ 49,90
€ 41,42

Laatste reviews en ervaringen met Daosin

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is voor mij een topproduct in het kader van een histamine intolerantie. De dosis kan verschillen naargelang de seizoenen of naargelang wat ik eet. Ik neem het meestal voor de maaltijd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  fantastisch product het verminderd aanzienlijk de histamine gevoeligheid waardoor er terug normaal kan gegeten kan worden een aanrader voor iedereen met gevoelige darmen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze pilletjes helpen mij al jaren door, voor andere normale, etentjes. Ik heb ze altijd bij en maak er gebruik van op het ogenblik dat ik vermoed dat mijn darmen zouden reageren. Het help heel zeker en is daardoor de prijs waard
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt goed om histamine niveau te verlagen bij het eten van histaminerijke voedingsmiddelen. Daardoor kunnen problemen van overreactie op sommige voedingsmiddelen deels opgevangen worden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Snelle en vlotte bestelling. Neem de capsule 3x per dag na het eten en tot nu toe ben ik zeer tevreden over dit product. Kan niets negatief melden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Daosin capsules helpen heel goed tegen voedsel intolleranties. Als ik tijdens het eten van bepaalde voedingsmiddelen irritatie krijg in de keel neem ik onmiddellijk een capsule. Geen bijwerkingen vastgesteld.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt bij het verteren van histaminerijke voeding wel nemen voor het eten. Wanneer je alcohal wil drinken neem j er best 2 vooraf. Het is een super oplossing voor mensen met een histamine intollerantie.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Daosin werkt voor mij goed tegen voedingsallergieën. De werking is misschien iets trager dan gewone antihistaminica, maar achteraf ben je er niet moe van. Je kunt het langdurig gebruiken omdat het geen nare bijwerkingen heeft voor de gezondheid, zoals de andere antihistaminica wel hebben.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  na 8 jaar onderzoek en van het kastje naar de muur gestuurd te zijn heeft men ontdekt dat mijn vrouw een histamine intolerantie heeft en Daosin is voor haar een wondermiddel. Ze is begonnen met 3x 2 per dag en nu nog 3 per dag. Spijtig dat het zo duur is en niet terugbetaald word door het ziekenfonds
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Makkelijk door te slikken. Ik heb minder darmproblemen maar kan moeilijk beoordelen of het hier door komt of door de probiotica die ik ook slik. Handige verpakkingl
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Over de diensten en het aanbod van Farmaline ben ik heel tevreden. Over het product op zich kan ik nog niets zeggen, omdat mijn probleem al zeer lang bestaat en ingewikkeld is en ik het product nog niet lang genoeg inneem. Bovendien zal ik mijn voedingsgewoonten moeten aanpassen. Wat mij aan het doosje van Daosin ontzettend stoort - en dat heeft met Farmaline niets te maken, maar met de fabrikant: Esciotec, Austria en de distributeur, Revogan in Drongen: je dient een vergrootglas te gebruiken om te kunnen lezen wat er staat! Misschien kan Farmaline wel een hint geven ...
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem op aanraden van een voedingsdeskundige 2 capsules daosin een halfuurtje voor de maaltijd, indien we op restaurant gaan. Het helpt bij de vertering want thuis beperk ik zelf voeding die rijk is aan histamine maar op restaurant is dat moeilijk.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Daosin verminderd voor mij jeuk in de keel / mond en oren. Ik ben allergisch en heb diverse intoleranties. De allergische reacties zijn veel milder , mede door gebruik van Daosin.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Betere vertering van voedsel, minder last van maagklachten, hoopte dat het een gunstig effect zou hebben op mijn slapeloosheid, maar dat is totnutoe niet het geval.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Doasin is een wondermiddel om te verteren. Ik voelde mij slecht in mijn vel door mijn maag maar nu ben ik tevreden dat ik de remedie heb gevonden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik reageer slecht op heel veel voedsel. Moeheid, verstoorde darmwerking,spierpijn kunnen reacties zijn op voeding. Wanneer ik op restaurant ga gebruik ik daosin, daardoor vermindert de reactie in mijn lichaam drastisch.

Daosin kopen

Je kan Daosin van het merk Revogan, geproduceerd door NEOCARE, bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Maagproblemen
Welzijn & Gezondheid > Spijsvertering
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding