€ 3,45
€ 2,79
Bespaar 19% (€ 0,66)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Damhert Tagatesse

Met deze temperatuurbestendige tafelzoetstof (op basis van tagatose, isomalt en sucralose) kan U zowel koude als warme gerechten bereiden. In warme dranken, over je fruit, yoghurt of ontbijtgranen, in zelfgemaakt gebak… Geschikt voor iedereen die de consumptie van suiker, gluten en/ of lactose wil of moet vermijden.

Ingrediënten Damhert Tagatesse

tagatose (39,9%), isomalt, voedingsvezels: inuline en oligo-sachariden, sucralose (0,02%). Overdreven consumptie kan een laxatief effect hebben.

Waarschuwing

Om te vermijden dat deze sticks de goede kwaliteit verliezen is het aanbevolen om ze op droge plaats en op kamer temperatuur (17° - 23°C) te bewaren.
Damhert Tagatesse 50 stick
€ 3,45
€ 2,79
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Damhert tagatesse

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Je proeft niet dat het een suikervervanger is, ik heb het al in verschillende gerechten gebruikt. Het laat zich goed verwerken in warme gerechten, even goed roeren en het is volledig opgelost ook op aardbeien is het erg lekker net zoals suiker.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  deze zoetstofin poedervorm vind ik meeste na suiker smaken en het is niet chemish gemaakt bv aspartaan wordt uit olie gemaakt enz deze is uitstekend en gezonde vervanger.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De Damhert tagatesse sticks zijn een supergoede vervanger voor suiker qua smaak. Ik gebruik het op fruit, verloren brood, op platte kaas....op alles wat een vleugje suiker nodig heeft. Wat mij betreft een echte aanrader !
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Smaak en consistentie super - nadert suiker! -> niet te vergelijken met steviaproducten. praktisch en ook qua uiterlijk prima - zeker voor bezoek en natuurlijk ook voor onderweg. Enkel de prijs zorgt voor een minpunt.

Damhert Tagatesse kopen

Je kan Damhert Tagatesse van het merk Damhert, geproduceerd door 2PHARMA OTC , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling suikervrij of via de volgende categorie:
Afslanken > Zoetstoffen
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding