€ 6,35
€ 5,40
(€ 18,00 / 100 g)
Bespaar 15% (€ 0,95)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Damhert Tagatesse Navulling voor Dispenser

Heerlijke zoetjes voor in koffie, thee en alle andere dranken! 1 tabletje heeft de zoetkracht van 4g suiker.

Indicatie

Tafelzoetstof op basis van tagatose en sucralose.

Ingrediënten Damhert Tagatesse Navulling voor Dispenser

Tagatose (20%), lactose, vernet CMC, leucine, zetmeel, sucralose (9,5%).
Damhert Tagatesse Navulling voor Dispenser 30 g
€ 6,35
€ 5,40
(€ 18,00 / 100 g)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Damhert tagatesse navulling voor dispenser

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Makkelijk doseerbare zoetmaker voor koffie,havermoutpap ,appelmoes ed. Even wennen aan de smaak en dan mis je de suiker niet meer. De kristalsuiker van tagatesse wordt snel hard na opening. Met deze tabletjes voorkom je dit probleem
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  lekker in de koffie of in de thee. Ook fijn om mee te nemen in uw handtas voor als men ergens een kop koffie of thee gaat drinken. In de verdeler is het heel praktisch om mee te nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De lage glycemische index was voor mij belangrijk. Sinds ik deze zoetjes gebruik, lust ik niets anders meer. Dit is trouwens perfect geschikt voor diabetici.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De allerbeste suikervervanger, zonder nare bijsmaak! De enige die mijn man in zijn koffie wil hebben. De dispenser gaat altijd mee op vakantie, samen met het Nespresso apparaat!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Tagatesse is een ideaal zoetmiddel voor mensen met diabetes of andere redenen om suikervrij te eten en kan zowel koud als warm worden gebruikt en je hebt ook geen smaakverschillen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze zoetjes lossen goed op en hebben een suikerachtige smaak. Er is een hele vage bijsmaak en licht scherp gevoel in de mond na afloop, die ik zelf niet storend vind, dat hoort bij dit soort zoetjes. Ik denk dat veel mensen dit niet zullen proeven.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik het al jaren voor de koffie. Smaakt zoals het hoort, naar suiker zonder bijsmaak. Lost onmiddellijk op. Handige verdeler. Is voordeliger bij Farmaline dan rechtstreeks bij de producent.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Tagatesse is het minder bekend broertje van Candarel. Volgens mijn arts minder schadelijk dan aspartaan die in de meeste zoetstoffen zit. Het is niet duurder en omdat het minder schadelijk is ... gezonder .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Tagatesse is een plezierige, niet verslavende zoetstof. De navulverpakkingen zijn handig, en duurzamer dan telkens een nieuwe dispenser te kopen. Farmaline maakt de aanschaf nog aantrekkelijker.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een goede EN gezonde vervanger van suiker ZONDER aspartaam. Ik gebruik dit al enige tijd én ben er meer dan tevreden over! Er is maar 1 ding spijtig én dat is: dat de producten van Tagatesse navulling alsook de poeder daarvan steeds duurder word :o-(
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Tagatesse is het best smakende product als je suiker wilt vermijden. De smaak is hetzelfde als suiker, maar dan zonder de calorieen en koolhydraten. Prima!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  prima product, goede smaak, goede prijs. Betere en smaakvollere zoetstof dan stevia. Lost goed op en kun je ook gebruiken om mee te bakken. Het belast niet je darmen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Tagatesse heeft voor mij een natuurlijke smaak,en daar kan geen andere soort zoetje tegenaan.Het heeft geen bijsmaak of een bitter nasmaak het is lekker.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  tagatesse is de ideale suikervervanger. De smaak is exact gelijk aan suiker en het product is helemaal natuurlijk. Naast toepassing in drank is de poeder ideaal in alle voedsel waar suiker nodig is
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een ideale vervanger voor suiker. OoK handig in de keuken, kan tegen verhitting. Geschikt voor mensen die lactose intolerant zijn. Goed voor de darmflora
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb elke zoetstof die ik kon vinden geprobeerd, en ik kon niet tegen de nasmaak van deze producten. Een Belgische chocolatier heeft mij verteld over Tagatesse, en wat een verschil met alle vorige producten die ik geprobeerd heb! Ik hou van dit product! Het proeft niet naar pure suiker. Het proeft echt lekker en het maakt zoet ZONDER een vieze nasmaak. Daarom is het voor mij DE ENIGE zoetstof die het waard is om te kopen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor het product zelf geef ik een 5/5 maar wat mij dwars zit is de verdeler , die echt schandalig is!!! Aan de ene kant kost het moeite om aan te vullen met tabletten en je moet het openen om het los te krijgen!!! Voila.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een zeer goed zoetmiddel,smaak,oplosbaarheid. En Tagatesse bevat Tagatosse en dat zou dan weer gunstg zijn voor onze ingewanden.Tagatesse in poedervorm is zeer handig in de keuken om bereidingen te zoeten probeer eens veenbessen te bereiden met tagatesse, heerlijk bij wildbereidingen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product, jammer dat het niet 100% tagatose is, de 5 zakjes met 100 tabletjes zijn elk handig en zuinig. Zeer goede smaak, ik raad het aan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super zoetstof die de smaak van koffie of thee helemaal niet verandert. Kleine dispenser die makkelijk overal mee te nemen is en hervuld kan worden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind de Tagatesse zoetjes beduidend smaakvoller dan andere zoetstoffen. Geen nasmaak/bijsmaak. Ze zijn wel duurder, maar dat zijn ze dan ook waard. Een bestelling wordt vlot geleverd, ook heel fijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goede zoetstof. Komt heel dicht bij de smaak van echte suiker. De meeste zoetstoffen hebben iets bitters. Bij Tagatesse is dat echter niet het geval.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor mij is Damhert Tagatesse de beste vervanger voor suiker qua smaak. Ik gebruik dit product al geruime tijd en ben er heel tevreden over. Een echte aanrader !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze navulverpakking vind ik uitstekend. De aparte porties zijn hygiënisch verpakt en daarom altijd fris. Bovendien sparen we het milieu dankzij zo'n navulverpakking. TOP
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De smaak is werkelijk prima (niet te vergelijken met Stevia) - lost gemakkelijk op in koude vloeistoffen. De prijs is in vergelijking met de originele dispenser acceptabe - de 5 aparte portiezakjes vind ik praktisch
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima zoetmiddel in de vorm van tabletjes.De zakjes zijn navullingen en passen prima in de dispenser.De prijs is voordelig,vandaar dat ik ze bij deze winkel bestel.De zoetkracht is prima in thee of koffie.De smaak is erg goed.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Veel van de produkten van Damhert staan op mijn lij stje, zeker de tagatesse, en vermits ik er nu zelf van moet gebruiken, doe ik dat ook samen met mijn echtgenote

Damhert Tagatesse Navulling voor Dispenser kopen

Je kan Damhert Tagatesse Navulling voor Dispenser van het merk Damhert, geproduceerd door 2PHARMA OTC , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Damhert slimming of via de volgende categorie:
Afslanken > Zoetstoffen
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding