€ 3,25
€ 2,70
(€ 1,80 / 100 ml)
Bespaar 17% (€ 0,55)

Omschrijving van Damhert Kruidenborstsiroop

De siroop helpt bij heesheid en hoest. Het heeft een verzachtende werking op keel en luchtwegen.Bewaren bij kamertemperatuur.

Ingrediënten Damhert Kruidenborstsiroop

invertsuikerstroop, gezuiverd water, tijmextract (thymus vulgaris), 3% samengesteld kruidenextraxt [duizendblad (achillea millefolium), zoethout (glycyrrhiza glabra), pepermunt (Mentha piperita), venkel (foeniculum vulgare), tijm (thymus vulgaris), sinaasappelboom (citrus sinensis), salie (salvia officinalis), den (pinus silvestris)] 1,42%, honing, bewaarmiddel [natriumbenzoaat, kaliumsorbaat], klueurstof (karamel), zuurteregelaar (citroenzuur).
Damhert Kruidenborstsiroop 150 ml
€ 3,25
€ 2,70
(€ 1,80 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Damhert kruidenborstsiroop

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Mijn man en ik hadden de griep en deze hoestsiroop hielp ons echt door de jeukende achterkant van onze keel te kalmeren die de hoest veroorzaakte.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  heb deze in geval van nood aangekocht. gelukkig is het tot nu toe niet nodig geweest. weet dus nog niet of deze siroop lekker en goed is. het zal afwachten zijn. maar Damhert kennende zullen ze weer een topproduct geleverd hebben.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goede smaak van de siroop, krachtig maar toch lekker. Nu in de periode van griep neem ik deze preventief voor ik ga slapen, nog geen hoestje gehad deze winter.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Damhert Kruidenborstsiroop is zeer goed en zeer aangenaam van smaak, zeker voor de kinderen. Geeft een goed resultaat en verzacht ook een lichte keelpijn. Hoest was na enige dagen minder frequent en na een week gedaan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had vaak veel last van mijn luchtwegen, maar dit is een stuk minder geworden. Als je een eetlepel hiervan driemaal daags neem dan voel je je een stuk beter.

Damhert Kruidenborstsiroop kopen

Je kan Damhert Kruidenborstsiroop van het merk Damhert, geproduceerd door 2PHARMA OTC , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling onder €5 of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding