Daktarin 100 g spray

Indicatie

Daktarin spray poeder is aangewezen bij de behandeling van een huidontsteking op de billetjes bij baby's (luierdermatitis) en bij de behandeling van ontstekingen in de huidplooien (in de liesstreek, tussen de vingers of tenen, onder de borsten,...).

Daktarin spray poeder wordt ook regelmatig in de kousen en schoenen aangebracht om herbesmetting te voorkomen (b.v. bij sportbeoefenaars).

Gebruik van Daktarin

Volw. : OK
Kind > 1j. : OK
Kind < 1j. : te mijden!

Daktarin 2 x per dag op de aangetaste huiddelen aanbrengen! 

Verstuif de spray tijdens de behandelingsperiode ook eenmaal per dag in de kousen en schoenen om herbesmetting te voorkomen. Blijf nog minstens 1 week behandelen nadat de symptomen zijn verdwenen.

De behandeling ononderbroken voortzetten gedurende 3 à 4 weken!! (zeker tot 1 week na het volledig verdwijnen van het letsel)

Ingrediënten Daktarin

20 mg miconazolenitraat per gram poeder.

Andere bestanddelen: sorbitan sesquioleaat, stearalkonium hectoriet, gedenatureerde alcohol, talk, propaan/butaan als drijfgas.

Bijwerkingen van Daktarin

Zelden: lichte branderig of irritatie gevoel.

Waarschuwing

Zwangerschap en borstvoeding: OK!

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Indien er bijwerkingen optreden, neem meteen contact op met uw huisarts.
Daktarin 100 g spray
€ 7,45

Daktarin kopen

Je kan Daktarin van het merk Johnson - Johnson OTC, geproduceerd door JOHNSON & JOHNSON CONSUMER OTC , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Daktarin of via de volgende categorie:
Geneesmiddelen > Huid > Schimmels - Wratten