Cystiphane Biorga 120 tabletten

€ 26,00
€ 15,34
Bespaar 41% (€ 10,66)
Promotie -41% korting geldig t.e.m. 28/02/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Cystiphane Biorga

Cystiphane Biorga is een voedingssupplement dat L-Cystine , Vitamine B6 , arginine en zinc associeert. L-Cystine( een zwavelhoudend aminozuur) is één van de essentiële bestanddelen van de haren en de nagels en in mindere mate , van de huid. L-cystine draagt bij tot de synthese van keratine van het haar en de nagels. Het versnelt de proliferatievan de keratinecellen en beïnvloedt de groei van haar en nagels positief.
 
Verhoogde cystinegehaltes verschijnen, vooral in het haar en van 4 tot 6weken na inname. Vitamine B6 is heel belangrijk bij het gebruik van L-Cystine. Ze laat de incorporatie van L-Cystine in de zones waar keratine gevormd wordt. Het nutritioneel evenwicht tussen L-Cystine en vitamine B6 is noodzakelijk omdat een tekort aan vitamine B6 een verminderde incorporatie van L-Cystine in het haar en de nagels met zich meebrengt.
 
Arginine is een aminozuur dat in hoge concentratie aanwezig is in de actieve haarfollikels. Het heeft een complementaire en synenergische werking met L-Cystine. Zink is eveneens noodzakelijk bij de vorming van keratine. Daarenboven bezit het een inhiberende werking ten aanzien van een enzym dat verantwoordelijk is voor haaruitval.

Indicatie

Een innovatieve formule voor een versterkte actie.

 • Vitamine B6 draagt bij tot de normale synthese van cysteine.
 • Zink helpt normaal haar en normale nagels te behouden et helpt om de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress.

Gebruik van Cystiphane Biorga

 • 4 tabletten per dag in te nemen in twee keer gedurende de maaltijd.
 • Hernieuwbare kuur van 3 maanden. Te combineren met de lotion en de shampoo voor een globale actie.

De aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Dit voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.

Ingrediënten Cystiphane Biorga

L-Cystine 0,50 g
Pyridoxine hydrochloride 1,5 mg
Zinksulfaat 4 mg

glansmiddel: microgekristalliseerde cellulose
antiklontermiddel : talk
glansmiddel: hydroxypropylmethylcellulose
verstevigingsmiddel: natriumcarboxymethylcellulos
antiklontermiddel: magnesiumsearaat - arginine
glansmiddel: stearinezuur ; titanium dioxide; carnaubawas
kleurstof: riboflavine

Waarschuwing

Niet geschikt voor diabetici.
Cystiphane Biorga 120 tabletten
€ 26,00
€ 15,34

Laatste reviews en ervaringen met Cystiphane biorga

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Supplement aangeraden door huidspecialist, al enkele keren met succes gebruikt. Je hebt wel 3 verpakkingen van 120 nodig omdat je 4 tabletten per dag moet nemen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Samen met een speciale spray en deze gele pillletjes vindt mijn haar zijn normale "staat" terug. Gebruik wel de volledige kuur voor een efficiënt resultaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze tabletten om het haar en nagels sterker te maken hebben een zeer goed resultaat na gebruik van minimum 3 maanden. Ik neem dit nu reeds 2,5 maanden en merk het resultaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prachtig product. Mijn haren vallen niet meer uit ! Bij mijn laatste bezoek aan de kapster stond ze versteld dat mijn haar er zo goed uitzag en bij het kammen kwam er géén enkel haar meer los. Zeker een aanrader, het proberen waard en niet opgeven na inname van enkel een doosje pillen want ik ben aan mijn tweede doosje toe.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  het was leuk meegenomen om met korting te kunnen kopen ik kijk uit naar de volgende aktie. .............................................................................................................................................
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De combinatie van Vitamine B6 en cystine voor sterkere nagels is heel effectief. Ik doe elk jaar een kuur van ongeveer 3 maanden en merk steeds het verschil.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb last van haaruitval en brekende nagels. Inmiddels slik ik deze tabletten ver een maand. Ik merk nog geen verbetering maar blijkt dat bij ernstige "schade", je op zen minst 3 maand de pilletjes moet gebruiken. Heb mij aldus extra voorraad aangeschaft en ik hoop op resultaat !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  een heel goed product he' prijs kwaliteit en een vlotte regeling van farmaline. Wij raden onze familie en vrienden eens te gaan kijken op de site van farmaline.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product, gebruik het nu 2 maanden en heb duidelijk sterkere en langere nagels. Er groeien terug veel nieuwe haartjes en haar lijkt meer te glanzen. Ik neem 4 pilletjes per dag, gemakkelijk en ligt niet op de maag.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van de reumatologe, cystiphane biorga gekocht. Het werkt uitstekend. Mijn haaruitval is sterk verminderd. Mijn nagels zijn nog "slecht" en daar was het ook voor bedoeld
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  In gebruik voor splitsende nagels. Tot nu toe nog geen resultaat. Behandelingsduur is min. 3 maanden dus nog wat geduld. Heb dit vroeger reeds gebruikt met positieve resultaten.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Heb het idee dat mijn haar inderdaad sterker wordt. Hoewel ik het middel nog maar erg kort gebruik. Door mijn dermatoloog geadviseerd voor 1 maand, maar ik denk dat dat te kort is om echt te kunnen beoordelen.

Cystiphane Biorga kopen

Je kan Cystiphane Biorga van het merk Bailleul Laboratoires, geproduceerd door LABORATOIRES BAILLEUL , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Cystine B6 of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Haar & Nagels
Schoonheid & Hygiëne > Haarverzorging > Haarverlies > Supplementen
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Handen > Manicure - Pedicure > Supplementen