Curcuphyt 120 capsules

€ 58,70
€ 52,83
Bespaar 10% (€ 5,87)
Dit product wordt gratis geleverd!Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Curcuphyt

Kurkuma (Curcuma longa) als curcuminoïdenfytosoom draagt bij tot het behoud van soepele gewrichten. Het ondersteunt tevens de inwendige reiniging en verhoogt de weerstand van het organisme.

Ingrediënten per vegetarische capsule

Kurkuma (curcuma longa L.) wortelextract (‘Meriva') fytosoom
bevat 200 mg fosfatidylcholine en 300 mg kurkuma waarvan 100 mg curcuminoïden

500 mg

Ingredienten
Kurkuma fytosoom (kurkuma en fosfatidylcholine), hydroxypropylmethylcellulose (omhulling), microkristallijne cellulose (vulstof), siliciumdioxide (antiklontermiddel), tricalciumfosfaat (antiklontermiddel), magnesiumstearaat (emulgator), carrageen (omhulling), kaliumacetaat (omhulling)

Allergeneninformatie:
Bevat soja.

Gebruik:
2 x 1 capsule per dag of zoals aanbevolen door een gezondheidsprofessional.

Fabrikant:
Nutrisan nv
Egide Walschaertsstraat 22 bus
2800 Mechelen
België

Dit product is een voedingssupplement.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Aanbevolen gebruik niet overschrijden.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Indicatie

Zéér stabiel curcuminepreparaat dat in een lage dosering fysiologisch werkzaam is, en je met een gerust gevoel kunt gebruiken
Optimale biologische beschikbaarheid van curcumine door koppeling aan fosfatidylcholine uit soja via het gepatenteerde fytosoomproces
Bevat een natuurlijk curcuminoïdencomplex: 75% curcumine, 15% demethoxycurcumine en 10% bisdemethoxycurcumine
Het curcuminoïdenfytosoom is 29 maal beter opneembaar dan een niet gebonden complex
Beproefde kwaliteit

Gebruik van Curcuphyt

2 x 1 vegetarische capsule Nutrisan Curcuphyt per dag
Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode.

Ingrediënten Curcuphyt

Ingrediënten per capsule
Kurkuma (Curcuma longa) fytosoom500 mg
dit fytosoom bevat:
Curcuminoïden100 mg
Fosfatidylcholine200 mg
Dit product kan sporen van soja-eiwitten bevatten.

Waarschuwing

Voor zover bekend veroorzaakt dit middel geen bijwerkingen in de aangegeven dosering. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode.
Kan sporen van soja-eiwitten bevatten
Curcuphyt 120 capsules
€ 58,70
€ 52,83

Laatste reviews en ervaringen met Curcuphyt

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Omdat ik geen ontstekingsremmers mag nemen - ingevolge een aspirine-allergie - neem ik op aanraden van mijn huisdokter al enkele jaren dagelijks 2 x Curcuphyt, met goed resultaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Aanbevolen door mijn homeopathische arts bij oververmoeidheid en gespannen spieren. wel opletten voor de darmen. 1 om de 2 dagen is voldoende voor mij.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  CurcuPhyt is een prima product. Het is handig verpakt in blisters zodat het capsules zuiver blijven alsof ze net gemaakt zijn. Met twee capsules per dag zijn de spier- en gewrichtspijnen bijna helemaal weg. Bewegen gaat gemakkelijker en met heel wat minder pijn zodat ik het niet meer kan missen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product! Ik heb vele ontstekingen en pijnen in mijn hele lichaam en heb al zovele en zolang, ontstekingsremmers genomen, zonder resultaat. Daarom zoek ik nu mijn toevlucht in natuurlijke producten en ik heb met CurcuPhyt toch veel beter resultaat. Echt het proberen waard!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  op aanraden van mijn huis arts ben ik Curcuphyt beginnen gebruiken voor meer soepelheid in de gewrichten zeker in mijn knienen en ik moet eerlijk toegeven na een aantal weken is dit zeker het geval ik stap weer 20 km zonder pijn zal het in de toekomst zeker verder nemen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend gestandaardiseerd product. Goede alternatieve natuurlijke ontstekingsremmer. Zeker aan te bevelen om uit te proberen in plaats van de klassieke medicatie.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal voor het behoud van soepele gewrichten en dit alles op natuurlijke basis! Een echte aanrader voor 50 plussers wanneer plots alles moeizamer wordt!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben me zeer bewust van de voordelen van dit product, het werd me ook aangeraden door een specialist. Ik heb zijn advies gevolgd en dit beginnen nemen, het werkt momenteel heel goed.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het gebruik van Kurkuma heeft zeer veel bijgedragen tot het versoepelen van onze gewrichten.Daar waar wij vroeger na enkele inspanningen moesten opkijken tegen enkele dagen pijnlijke nek en rugklachten, kunnen wij nu gemakkelijk een inspanning doen zonder de dag daarna met pijn te ontwaken. Dus blijven wij trouw onze Nutrisan Curcuphyt dagelijks gebruiken.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  vroeger nam ik curcudyn, maar ik hoorde van iemand die op de hoogte is, dat de capsules gemaakt zijn van een stof die niet goed voor ons is en curcufhyt veel beter zijn. Daarom ben ik oergeschakeld en ik voel mij er goed bij. Ik al het zeker verder gebuiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is gemaakt van curcuma in een hoge kwalitatieve vorm, dus dit werkt heel goed tegen ontstekingen. Ik neem 2 capsules per dag en het werkt voor mijn gewrichten.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werd mij aangeraden door een naturopaat. Ik neem het nu een hele tijd en gewrichten zijn minder stijf. Het zou ook ontstekingsremmend werken. Ik ga het alleszins nog verder nemen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik heb veel minder pijn in mijn handen sinds ik enkele maanden geleden Curcuphyt ben gaan nemen. Kan het aanbevelen voor personen met pijnlijke gewrichten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik begon Curcuphyt te nemen op aanraden van mijn therapeut en na mijn operatie van mijn blaas, eerlijkheid gebied me te zeggen dat ik ook nog andere supplementen en vitaminen neem, tot hiertoe is mijn uitslag al 2X positief geweest en ik hoop dat dat zo blijft. Waarschijnlijk ligt dit aan de combinatie van alle dingen die ik neem, dus ook Curcuphyt?
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem Nutrisan Curcuphyt als alternatief voor allerhande ontstekingen in plaats van voorgeschreven geneesmiddelen die dan altijd bepaalde bijwerkingen hebben.Ik behelp me er zeer goed mee en heb geen enkele bijErking meer.

Curcuphyt kopen

Je kan Curcuphyt van het merk Nutrisan, geproduceerd door NUTRISAN , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Kruiden
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Kruiden