Curcumin 60 tabletten

€ 19,75
€ 14,42
Bespaar 27% (€ 5,33)
Promotie -27% korting geldig t.e.m. 31/12/2017
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Curcumin

Curcumin

Samenstelling per tablet:
Curcuma longa vahl 300 mg
Zingiber officinale roscoe 150 mg
Sandaardisatie
Curcumine 285 mg
Gingerol 6 mg

Ingredienten
Kurkuma, gember, cellulose, shellac, plantaardige olie, magnesiumstearaat

Inhoud:  60 tabletten

Gebruik:
3 tabletten per dag

Fabrikant:
Soria Bel NV
Ringlaan 35
8480 Ichtegem

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Indicatie

Verteringsbevorderend, helpt bij ontstekingen

Gebruik van Curcumin

3 tabletten per dag

Ingrediënten Curcumin

Curcuma (300mg), gingembre (150mg)
Curcumin 60 tabletten
€ 19,75
€ 14,42

Laatste reviews en ervaringen met Curcumin

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Aangezien curcumin sterk wordt aanbevolen bij ontstekingen is het wel een aanrader. Gebruiken zoals de voorschriften voorschrijven....................
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze Curcuma is een van de vele in de farmacie en die ik voor mezelf wil gebruiken, voor mijn vrouw een ander merk besteld om het effect op deze twee verschillende merken te testen. TOT NU EEN LICHTE VERBETERING VAN DE KNIEGEWRICHTEN. Zal het enige maanden moeten nemen om om het effect te kennen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super, neem het drie maal per dag met de bedoeling vocht af te drijven, heb hier al jaar last van en vinden geen oorzaak nu ik curcumin innemen , is er een lichte daling van de vocht toename .
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Weet niet wat ik van dit product moet denken, kan ons lichaam curcumine en gember verwerken zonder dat er een bepaald product mee in verwerkt zit?? zoals bev. zwarte peper?
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product, goed slikbaar ook. Curcumin is vooral goed voor ontstekingen en ook om op latere leeftijd Alzheimer te voorkomen, zeer krachtige antioxidant!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben een fybromyalgiepatiënt, ik heb dus chronische spierpijnen. De tabletten verlagen het pijnniveau, zodat ik minder andere pijnstillers hoef te nemen. Minpunt: geeft maaglast. Dus niet zo geschikt voor mensen met een gevoelige maag.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gemakkelijk in te nemen en een goede werking wegens zijn samenstelling van de planten die erin verwerkt zijn.We gebruiken 2x2 per dag op voorschrift van de homeopaat die het een zeer goed middel vindt tegen allerlei ontstekingen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het was de eerste keer dat we gebruik maakten van de site van Farmaline. Waren werkelijk verbaasd te zien wat je hier allemaal kon bestellen en met welke snelheid en service alles verlopen is . Het product dat we bestelden schijnt goed zijn werking te doen doch om echt resultaat is het nog een beetje te vroeg.Bestellen zeker terug. Bedankt !!!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Regelmatig in te nemen product. Zeer goede ontstekingsremmer, zeer gemakkelijk te verteren. De verpakking zou wel verbeterd moeten worden gezien de dosering.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds enkele weken gebruik ik deze tabletten in combinatie met andere. Het doel is de cholesterolspiegel op aanvaardbare hoogte te houden. De tabletten zijn gemakkelijk in te nemen, zijn niet te groot en lekker glad.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Wanneer ik de prijs/kwaliteit(inhoud) vergelijk, zit dit product heel goed. De weldaden van curcumin werden al frequent beschreven. Ikzelf ben nog maar een half doosje ver, dus te vroeg om een juist oordeel te vellen. Maar denk toch dat ik minder onstekingsgevoelig ben....
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit product al een 4-tal maanden in, op aanraden van de huisarts en dit in combinatie met groene thee die 15 min getrokken is. Het is een prima ontstekingswerend middel.

Curcumin kopen

Je kan Curcumin van het merk Soria Natural, geproduceerd door SORIA BEL , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spijsvertering
Welzijn & Gezondheid > Welzijn