Curcudyn 180 capsules

€ 52,99
€ 42,39
Bespaar 20% (€ 10,60)
Op voorraad
Promotie

-20% korting geldig t.e.m. 31/12/2016

Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Curcudyn

Voedingssupplement met plantenextracten en vitamines C en D CurcuDyn bevat een kurkuma-extract en gemberextracten die bijdragen tot het behoud van soepele gewrichten. CurcuDyn bevat ook vitamine D die bijdraagt tot de instandhouding van de normale werking van de spieren en vitamine C die bijdraagt tot de normale collageenvorming voor de normale werking van het kraakbeen en van de bloedvaten. Het bio-geoptimaliseerd kurkuma-extract wordt goed opgenomen door het lichaam.

Gluten-vrij
Soja-vrij
Lactose-vrij

Gebruik van Curcudyn

2 - 4 capsules per dag of zoals aanbevolen

Ingrediënten Curcudyn

Per 2 capsules % RI*
Vitamine C (ascorbinezuur) 16mg 20%
Vitamine D (cholecalciferol) 5mg 100%
Curcuma longa 105mg
curcumine 100mg
Zingiber officinalis 20mg

*% RI = Referentie Inname Hulpstoffen: polysorbaat 80, gelatine, glycerol en ijzeroxide

Waarschuwing

 • De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
 • In het geval van gebruik van orale anti-coagulantia is het aangewezen om het gebruik van CurcuDyn te bespreken met de behandelende arts.
 • Een voedingssupplement mag niet ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
 • Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.
Curcudyn 180 capsules
€ 52,99
€ 42,39

Laatste reviews en ervaringen met Curcudyn

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Over het product zijn we zeer tevreden. De levering gebeurde niet de volgende dag, maar was wellicht te wijten aande vervoerdienst zelf. Anders zeer tevreden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Omdat ik reclame hiervan had gezien, dacht ik deze eens te proberen ipv MetaRelax. Totnutoe ben ik er tevreden over. Ik neem Curcudyn nu een 3-tal weken en mijn gewrichten zijn 's morgens bij het opstaan al niet meer zo stijf.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Top !!! Ik gebruikte reeds andere merken maar CurcuDyn bevalt me best van al. Daarbij doe ik dagelijks ook nog curcuma als kruid samen met zwarte peper op mijn groenten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een aan te bevelen voedingssupplement voor eenieder die preventief kraakbeen en gewrichtproblemen wenst voor te zijn. En bij Farmaline geen zoek en navraag problemen in de biowinkels, vandaag bestelt morgen geleverd.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Had gedacht na enkele aanbevelingen dat dit een wondermiddeltje was, maar voor mij doet het jammer genoeg niets. Kan natuurlijk aan mezelf liggen. Vandaar toch 3 sterren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb problemen met mijn gewrichten en mijn kraakbeen is aangetast. Mijn osteopaat raadde me deze pillen aan. Ik heb veel minder pijn. Ik neem er dagelijks 3 voor de ontsteking tegen te gaan.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Sedert ik dit neem kom ik met de helft van mijn normale medicatie toe, dus het helpt wel om de ontstekingen te verminderen. Blij ! Metagenics is een verantwoord en onderbouwd supplement waar ik vertrouwen in heb, was op aanraden van mijn apoteker.

Curcudyn kopen

Je kan Curcudyn van het merk Metagenics, geproduceerd door METAGENICS BELGIUM, bestellen in België bij Farmaline via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Kruiden