€ 13,95
€ 12,42
Bespaar 11% (€ 1,53)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Credophar Magnesium & Vit B Complex 60 capsules
€ 13,95
€ 12,42

Laatste reviews en ervaringen met Credophar magnesium & vit b complex

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het is nu al 14 dagen dat ik Magnesium met vit B Complex neem en nu zijn mijn spierkrampen in mijn vingers bijna volledig verdwenen !! Dit product is een aanrader !!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Magnesium en vitamine B complex in één pil. Voor mij een interessante combinatie. Prima product met optimale verhouding prijs/kwaliteit. Een vaste waarde in mijn apotheekkastje.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Credophar Magnesium & Vit B Complex is van harte aanbevolen voor bij nachtelijke onrustige benen, bij regelmatige innamen kan men rustig slapen, zonder krampen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een heel goed product. Ik voel me veel fitter en heb veel meer energie sinds ik deze pillen neem. Ga deze pillen zeer zeker blijven nemen, ik heb er een energie-boost van gekregen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Super combinatie van magnesium en vitamine N. Dit product is effectief tegen nerveuze vermoeidheid en de stress van het dagelijks leven van vandaag.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dankzij Credophar Magnesium & VitB Complex zijn mijn nachtelijjke spierkrampen in benen en voeten onder controle, is mijn slaapkwaliteit weer beter en mijn vermoeidheid minder!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Beste Dit is een goed product!ik gebruik het om verlost te zijn van krampen in mijn voet/been.en het werkt. verder dank ik farmaline voor de goede afhandeling van de bestellingen met dank. mvg

Credophar Magnesium & Vit B Complex kopen

Je kan Credophar Magnesium & Vit B Complex van het merk Credophar, geproduceerd door CREDOPHAR , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine B