€ 36,75
€ 27,56
Bespaar 25% (€ 9,19)
Promotie -25% korting geldig t.e.m. 31/12/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Cranberola

Cranberola 36mg is een voedingssupplement op basis van veenbessen, druiven en heide die voor een toevoer van 36 mg totale proanthocyaniden (PAC) per dag zorgen.

Veenbessen, kleine rode bessen met een zure smaak die op Noord-Amerikaans moerasland worden gekweekt en internationaal beter gekend zijn onder de naam 'Cranberry'. De heilzame invloed ervan op bepaalde urineproblemen werd al lang geleden - nog voor de ontdekking van antibiotica - vastgesteld door Amerikaanse artsen die ze zonder schroom aan hun patiënten met urineproblemen voorschreven.

Druiven zijn de vruchten uit de wijngaard, een van 's werelds meest geteelde vruchten. Ze bevorderen de bloedsomloop en stimuleren de afvoer van toxines.

Struikheide is een dichtbegroeide heester met vertakte stengels die op de zeekliffen, in de Landes en in heldere bossen met verarmde grond groeit. Aan het eind van de zomer leven die plaatsen op door de mauvetinten van de heidebloemen. In de fytotherapie bevordert struikheide, die van zodra hij in bloei komt wordt geplukt, de afvoerfuncties van het organisme ter hoogte van de urinewegen.

Indicatie

Comfort tijdens het urineren.
Bevordert de afvoer ter hoogte van de urinewegen.

Gebruik van Cranberola

Het is aangeraden 1 capsule ‘s morgens en 1 capsule ‘s avonds met een groot glas water te gebruiken. Drink veel gedurende de hele dag, minstens anderhalve liter water.

Ingrediënten Cranberola

Poeder cranberry (Vaccinium macrocarpon, geconcentreerd sap, magnesium hydroxide) 50%, of 250 mg per capsule, extract van rode wijnstok (Vitis vinifera) 23%, of 115 mg per capsule. Totaal: 36 mg PAC (proanthocyanidinen) per dag. 5 mg PAC door DMAC.
2 capsules bevatten 36 mg PAC.

Waarschuwing

Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden. Een voedingssupplement mag geen gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze vervangen. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.
Cranberola 120 capsules
€ 36,75
€ 27,56

Laatste reviews en ervaringen met Cranberola

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik gebruik dit prefentief tegen blaasontstekingen en ik denk toch dat het helpt makkelijk om in te nemen inslikken met een groot glas water. beter iets dan niks denk ik dan
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit neem ik al lang; als ik het neem heb ik sindsdien ook geen blaasontstekingen meer. Wat maakt het uit om 1 a 2 ervan te nemen als je bespaart blijft van de last. Ik neem deze voor ik ga slapen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik neem het preventief, voor een blaasontsteking te vermijden ik gebruik het al een geruime tijd en ik ben wel tevreden dus ik blijf het in nemen om die redenen
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  neem dit nog niet lang om daar nu al een concluse van te maken, hopelijk gaat het de goede kant op, is nog afwachten, gezien de korte periode van inname
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Cranberola werkt zeer goed bij mijn problemen met de regelmatig terugkerende blaasontstekingen. Ik neem het al jaren dagelijks preventief op advies van de dokter. Zo goed als geen ontstekingen meer. Ik voel me comfortabeler. Het is een prima alternatief voor antibioticum die ik vroeger moest nemen bij infectie.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na een eerste kuur had ik dit product stopgezet, al snel kreeg ik opnieuw gelijkaardige ongemakken. Opnieuw een tweede kuur opgestart en nu terug klachtenvrij voorlopig!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het produkt wordt gebruikt door mijn vader( 83) die hiermede zeer tevreden is, mbt prostaatklachten. Hij probeerde reeds vele andere voedingssuppl uit doch deze zijn het meest efficient vanwege de hoge concentratie van cranberries.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Vermijdt blaasontsteking en biedt comfort aan het urinewegstelsel. Vermindert het risico op blaasontsteking. Zeer interessant economisch formaat. Ik beveel dit zonder aarzelen aan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Had elk jaar rond dezelfde periode last van blaasontsteking , mijn huisdokter radde me aan om cranberola te nemen om dit te voorkomen en ja sinds ik dit neem heb ik geen blaasontsteking meer gehad !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De Cranberola capsules werken enorm goed ter voorkoming van blaasontstekingen. Door deze regelmatig in te nemen al gehele tijd geen blaasontstekingen meer gehad.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  daar ben ikzelf zeer te vrede over, ik heb in de herfst dit jaar (2015) een zware blaas ontsteking gehad en in het ziekenhuis beland, als ik weer thuis was heeft mijn huisarts me dit onmiddellijk voorgeschreven en nu heb ik geen problemen meer. Ik ben echt tevreden.

Cranberola kopen

Je kan Cranberola van het merk Cranberola, geproduceerd door ARKOPHARMA BELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Urinaire Ongemakken
Welzijn & Gezondheid > Urineweginfecties
50+ > Urineweginfecties