€ 17,95
€ 14,72
Bespaar 18% (€ 3,23)
Promotie -18% korting geldig t.e.m. 31/08/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Cran-Fyt

Cran-Fyt bestaat hoofdzakelijk uit een extract dat alle betanddelen van de veenbes bevat. De voor Cran-Fyt gebruikte veenbessen worden in Noord-Amerika gekweekt en verwerkt. Veenbessen, ook wel cranberry's genoemd, hebebn een zuiverende werking op het urinaire stelsel.
De werking van Cran-Fyt is 100% natuurlijk. Verschillende wetenschappelijke studies hebben de weldadige werking van veenbessen aangetoond. Tabletten Cran-Fyt zijn een eenvoudig en evenwaardig alternatief voor veenbessensap dat zeer bitter kan smaken.

Gebruik van Cran-Fyt

1 tablet per dag.
Cran-Fyt 60 tabletten
€ 17,95
€ 14,72

Laatste reviews en ervaringen met Cran-fyt

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goed ! altijd tevreden met Farmaline qua kwaliteit, leveringssnelheid en ondersteuning … echt aan te bevelen en men kan er op tellen … een tevreden mens gaat door !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  hebben we al vaker gehad op aanraden van de onze vaste apotheker, prima product. maar is altijd leuk meegenomen dat het nu wat goedkoper was. zou het aanraden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel regelmatig heb ik last van ontstekingen. Het vervelende is dat ik het dikwijls niet voel of opmerk tot ik bij de dokter kom en het dan vastgesteld wordt. Op aanraden neem ik nu preventief Cran-fyt . Het middel helpt me goed.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ben heel tevreden over de cran-fyt tabletten, vroeger dronk ik iedere dag cranberry sap ongezoet wat nogal zuur was. De cran-fyt tabletten zijn gemakkelijk in gebruik en sterk gecondenseerd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  cran-fit help zeker tegen ontsteking van de blaas ik ben er heel tevreden over en raad dan iedereen om ze te proberen ik ben een nierpateint en had veel last van nierstenen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De laatste jaren had ik geregeld urineblaas- en prostaat problemen Na onderzoeken bleek niets ernstig. Cran-Fyt werd me aanbevolen door mijn uroloog. Het heeft enige tijd nodig maar ben er tevreden over.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Tevreden over deze capsules. Heb deze gekocht omdat mijn dochter een beginnende blaasontsteking had. Na een aantal dagen gebruik voelde ze al verbetering. Zeker aan te raden !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  mag ik is vragen of er nevenwerkingen van zijn ? ik heb al is jeuk gekregen van een cranberry maar hoorde er verschil in zou zitten van samenstellingen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  CRAN-FYT werd mij zowel aanbevolen door de huisdokter als door de uroloog. Dankzij dit natuurlijk voedingssupplement heb ik een ernstige urineweginfectie snel kunnen overwinnen en is de urine weer kiemvrij geworden. Kortom, Cran-Fyt is een aanrader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij zijn heel tevreden over het produkt Cran-Fyt 60 tabletten. in 't vervolg zullen wij zeker nog bestellingen uitvoeren. Alles is vlot verlopen en in de voorspelde tijden. Het is onze dokter uroloog die het ons dit product aanbevolen heeft.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  op aanraden van uroloog dagelijkse Cran-fyt inname ter bescherming van prostaat. De uit bloedanalyse opgemaakte PSA-waarde is duidelijk gedaald en voldoet aan de wetenschappelijk vastgelegde normen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb heel veel last van blaasontstekingen, daarom neem ik dagelijks een Cran-Fyt tablet. Met het gebruik van dit product zijn de klachten heel wat minder geworden. Een aanrader!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Sedert mijn man deze vitamines neemt zijn de problemen ivm zijn prostaat duidelijk verminderd. Ik zou het iedereen die problemen heeft met zijn prostaat aanraden het te nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sedert de menopauze veel last van blaasontstekingen,de dokter heeft mij Cran-fyt aanbevolen, met dagelijks 1 capsule Cran-fyt te nemen, nog zelden last van blaasontsteking.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds 2 weken in gebruik,weet dus niet of het werkt. Heb het voorgeschreven gekregen van mijn Uroloog ! Dus dan zal het wel een heel goed product zijn! Vriendelijke groet Elly .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product is heel goed voor de urinewegen. Het is goed voor de mannen en voor de vrouwen. Elke morgen nemen wij 1 stuk ervan na het ontbijt.We hebben minder last ervan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  neem dit voedingssupplemenet omdat ik geregeld last had van blaasontstekingen waarvoor ik dan antibiotica moest nemen! neem Cranfyt al een half jaar en heb ik nog een ontstekingen gehad!hopen dat het zo blijft daarom neem ik dit iedere dag in!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind het een zeer handig produkt bij de behandeling van een blaasontsteking. Je moet enkel 1 tablet per dag innemen. Het voordeel is dat het ook een natuurlijk middel is. Cranberries zorgen voor verzuring van de urine en daar kunnen de bacteriën niet in leven. Het is zeker aan te raden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  een goed middel tegen ontsteking van de urinewegen en heel wat minder calorieën dan altijd veenbessensap drinken. Dit middel werd ons zelfs voorgeschreven door een uroloog.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  een heel goed alternatief als je gemakkelijk last hebt van een blaasontsteking. Sinds ik dit preventief in neem heb ik er vrijwel geen last meer van. Een echte aanrader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben nu enige tijd deze veenbessen tabletten aan 't innemen, en dit middel heeft samen met Prostaforce van Dr. Vogel een geweldige verbetering gegeven. Zal volgens advies van huisarts,deze combinatie moeten blijven nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geeft echt een hele goede werking. Blaasongemakken worden minder en na 2 weken zijn deze verdwenen. Een echte aanrader.

Cran-Fyt kopen

Je kan Cran-Fyt van het merk Farmafyt, geproduceerd door FARMAFYT , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Urineweginfecties
50+ > Urineweginfecties