€ 6,76
€ 4,93
Bespaar 27% (€ 1,83)
Promotie -27% korting geldig t.e.m. 31/07/2018

Omschrijving van Cotopads Katoen 8x10 cm

Cotopads, zijn 100% katoenen, witte pads. De pads hebben verschillende mogelijkheden zoals het verzorgen van de baby of het verwijderen van make-up.

Indicatie

- Babyverzorging; luierwissel, zuiveren van oogjes en neusje 
- Demaquilleren, nagellak verwijderen; ook zeer bekend bij manicure en pedicure 
- Pluist niet, zacht en soepel. Geschikt voor de kwetsbare babyhuid, geen irritatie van de huid
- Sterk absorberend
Cotopads Katoen 8x10 cm 200 stuks
€ 6,76
€ 4,93

Laatste reviews en ervaringen met Cotopads katoen 8x10 cm

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  De pads zijn nogal pluizig, dus niet echt geschikt om wonden mee uit te wassen. Ook is een zak van 200 stuks nogal veel. Ik ga ze gebruiken als ontschminkingsdoekjes.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een half jaar geprobeerd om van het Rode billen probleem af te geraken bij mijn dochtertje. Nu heb ik sinds 3 weken Cotopads en reinigingsmelk van Nivea en dochterlief is zo vrolijk! Rode billetjes zijn niet meer terug gekomen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super product, kwalitatief beter dan de gewone watten. Deze pluizen niet en het product word goed opgenomen door Cotopads, waardoor ik zeer weinig nodig heb.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Omdat de Cotopads Katoen 5 x 5 cm een beetje klein uitvallen voor 'sommige' huisgenoten - de 8 x 10 maar eens geprobeerd. Prima gekozen : iedereen tevreden. Ze worden duchtig gebruikt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima cotopads. Voldoende groot om de billen van ons zoontje proper te maken. Dit in gebruik met reinigingsmelk is het een prima vervanging van de natte doekjes.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Doekjes die doen wat ze moeten doen. Ik gebruik ze voor de billetjes van mijn zoontje af te vegen in combinatie met een reinigingsmelk. Irriteert of schuurt niet, hele zachte en goed absorberende pads.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  We gebruiken Cotopads voor het reinigen van billetjes en oogjes van onze baby. Dit merk werd gebruikt in het ziekenhuis.. In combinatie met warm water 100x beter dan natte doekjes. Geen uitslag meer op de billetjes en ook geen pluizen watten die achterblijven
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer handig en groot om de baby zijn billetjes op een zachte manier te reinigen. Ik gebruik dit in combinatie met Mustella Liniment! Geen rode billetjes meer!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed, ik ga het product beslist opnieuw bestellen. Goed formaat in tegenstelling tot andere formaten die op de markt verkrijgbaar zijn. Ik gebruik ze om make-up te verwijderen en ik zou ze beslist opnieuw kopen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze katoenen pads gebruik ik voor de luierwissel van mijn zoontje., samen met Mustella melk. Geen uitslag Meer sinds we dit gebruiken. ze zijn zo zacht en en pluizen niet
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze gebruik ik om mij te demaquilleren. Ze zijn zo zacht en pluizen niet. Fijn dat ze per 200 verpakt zijn, zo kom ik even verder. Ook voor mijn Baby gebruik ik deze voor verzorging van zijn oogjes en luierwissel

Cotopads Katoen 8x10 cm kopen

Je kan Cotopads Katoen 8x10 cm van het merk Lohmann & Rauscher, geproduceerd door LOHMANN & RAUSCHER , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Cotopads of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Zieke Kindjes > Neus
Zwangerschap & Baby > Zieke Kindjes > Ogen en Oren