€ 5,99
€ 5,03
Bespaar 16% (€ 0,96)
Promotie -16% korting geldig t.e.m. 30/11/2018

Omschrijving van Corega Tabs Antibacterie

Corega® Anti-Bacterium voor tandprotheses vernietigt 99,9% van de geur-veroorzakende bacteriën * en helpt hardnekkige vlekken te elimineren en de vorming van tandplak te verminderen (indien gebruikt volgens het aanbevolen gebruik), voor een tandprothese sprankelend van reinheid en frisheid zodat je dichter bij de mensen van wie je houdt kunt zijn.
 • Elimineert meer ziektekiemen dan een tandpasta. *
 • Diep reinigen om het herstel van de oorspronkelijke kleur van de prothese te bevorderen (wanneer het product wordt gebruikt volgens de aanbevelingen van gebruik). Elimineert 99,9% van de geur veroorzakende bacteriën op basis van laboratoriumtests *.
 • Wanneer het product wordt gebruikt volgens de aanbevelingen voor gebruik, helpt het tandplak en hardnekkige vlekken te verminderen.
 • Respect voor de componenten van de tandprothese.
* alleen in baden, volgens laboratoriumtests.

Indicatie

Reinigingstabletten voor de tandprothese.
Corega Tabs Antibacterie 66 tabletten
€ 5,99
€ 5,03

Laatste reviews en ervaringen met Corega tabs antibacterie

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik Corega tabs al vele jaren voor het reinigen van mijn kunstgebit. Aangezien dit perfect werkt, zie ik geen enkele reden om van product te veranderen
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  goed product . Snelle reiniging en desinfectie van de prothese. Gevoel van frisheid in de mond en welzijn. correcte vervaldatum voor wekelijks gebruik.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  reinigt grondig; heeft geen nasmaak; is een bruistablet die in wat warm water moet opgelost worden; geeft geen verkleuring van het gebit; dus gemakkelijk in gebruik voor uitneembare tandprotheses
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  mijn mama is heel tevreden van die product, iedere avond worden haar valse tanden in deze oplossing gelegd om dan weer in orde te zijn s'morgens en mooie tanden te hebben
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb al heel lang een kunstgebit en heb dus al verschillende producten geprobeerd, maar sedert jaren gebruik ik steeds Corega tabs, tot grote tevredenheid.
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Corega Tabs Anti-Bacteria tabletten zijn uitgerust met een krachtig antibacterieel reinigingssysteem dat bacteriën effectief bestrijdt en de vorming van tandplak vermindert, wat een slechte geur veroorzaakt, maar hun effectiviteit is enigszins beperkt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  deze tabletten gebruiken mijn man en ik iedere avond en ons gebit is altijd mooi en heel fris. Geen kalkresten aan de tanden en ze blinken als nieuw .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds jaar en dag de nr.1 om een kunstgebit te reinigen. Eén tablet per dag volstaat om een kunstgebit te reinigen. Ik doe dit meestal 's avonds voor het slapengaan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  mijn man gebruikt dit voor zijn tanden ie is er ook zeer tevreden over hij gebruikt het iedere dag en heeft het ook aan vrienden voor gesteld om dit te gebruiken
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Erg tevreden over de Corega Tabs. Een gebit is al geen lachje-daarom best goed verzorgd voor de dag komen. Kleine moeite met de Corega Tabs. Heel fris en monter gevoel - zeker omdat het 's nachts gebeurt. Erg tevreden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit maakt m'n gebit goed proper. En je moet het er niet lang laten inliggen dus als je het tussendoor eens wilt reinigen moet je niet lang wachten en kan je je gebit onmiddellijk weer in dien.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na reeds enige andere merken te hebben uitgeprobeerd, ben ik zeer tevreden van deze tabs. Een half uurtje laten weken volstaat om een perfect resultaat te hebben. D eprthese is zuiver en alle aanslag is verdwenen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De correga tabletten gebruik ik al een 3tal jaren en ben zeer tevreden. Fris en lossen zeer snel op in een water zodat het tandenpoetsen vlug kan gebeuren!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik gebruik Corega tabs antibacterie 66 om de twee dagen en ik heb altijd stralend witte tanden, het geeft mij ook een fris gevoel in mijn mond, ik gebruik Corega tabs al meer dan vijf jaar, en ben er zeer tevreden over
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vroeger kocht ik deze tabletten bij de apotheek maar sinds enige tijd koop ik ze bij Farmaline. Goedkoper en ze het product wordt gratis thuis afgeleverd. Ik ben er zeer tevreden mee.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  makkelijk om snel de nachtbeugel te reinigen, ik gebruik de tabletten 1 of 2 keer week, tussendoor gebruik ik de mousse. Beugel met warm water en een tablet een dagje erin, en deze is volledig fris en gereinigd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Coregatabs antibacterie reinigt zeer intensief en bestrijdt tevens de bacterien. Verwijdert ook de vlekken slechts na 15 min. inweken en grondig afspoelen is het kunstgebit klaar en zo goed als nieuw.

Corega Tabs Antibacterie kopen

Je kan Corega Tabs Antibacterie van het merk Corega, geproduceerd door GLAXOSMITHKLINE CONS. HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
50+ > Kunstgebit > Reinigingsmiddelen