€ 18,07
€ 14,46
Bespaar 20% (€ 3,61)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Consti-Transil

Consti-Transil werkt op natuurlijke wijze. Het veroorzaakt immers geen irritatie noch opzetting, noch winderigheid, noch zachte ontlasting... Consti-Transil doet de bolusmassa niet uiteenvallen maar maakt het compacter en zorgt voor de smering ervan.

Gebruik van Consti-Transil

- Kinderen boven de 6 jaar: 1 tot 2 tabletten per dag

- Volwassenen: 2 tot 3 tabletten per dag de eerste week en daarna 1 tot 2 tabletten per dag naargelang van de behoeften.

Consti-Transil 60 capsules
€ 18,07
€ 14,46
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Consti-transil

Schrijf een review
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Deze capsules werden geadviseerd door mijn arts tijdens mijn zwangerschap (2/dag). Ze zijn relatief effectief, maar niet zo effectief als milde laxeermiddelen...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik heb deze capsules op aanraden van mijn apotheker beginnen in te nemen, daar ik telkens zeer harde stoelgang had, hoef nu zo hard niet meer te persen , het proces verloopt vlotter, ik gebruik dit in combinatie met de thee van Kneipp vlotte stoelgang.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het is altijd belangrijk om per dag voldoende water te drinken en voldoende te bewegen, als je wat ouder bent, wordt dit nog belangrijker. Ouderen hebben de neiging om het wat rustiger aan te doen met als gevolg: constipatie. Gelukkig is er Consti-transil dat de darmen terug actief maakt zelfs als men de regels van bewegen en drinken niet zo nauw neemt. Mag dagelijks gebruikt worden, met een geruststellend resultaat. Aaneraden door een darmspecialist na onderzoek. Laat je darmen wel regelmatig onderzoeken (om de vijf jaar) door een specialist.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Consti-Transil zorgt voor een constante en normale darmflora. Dit op basis van geheel natuurlijke producten. Sinds we dit nemen is de stoelgang niet meer pijnlijk.

Consti-Transil kopen

Je kan Consti-Transil van het merk Consti-Transil, geproduceerd door ASTEL MEDICA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Constipatie