€ 15,30
€ 12,39
Bespaar 19% (€ 2,91)
Promotie -19% korting geldig t.e.m. 31/05/2018

Omschrijving van Consti-Transil

Consti-Transil werkt op natuurlijke wijze. Het veroorzaakt immers geen irritatie noch opzetting, noch winderigheid, noch zachte ontlasting... Consti-Transil doet de bolusmassa niet uiteenvallen maar maakt het compacter en zorgt voor de smering ervan.

Gebruik van Consti-Transil

- Kinderen boven de 6 jaar: 1 tot 2 tabletten per dag

- Volwassenen: 2 tot 3 tabletten per dag de eerste week en daarna 1 tot 2 tabletten per dag naargelang van de behoeften.

Consti-Transil 40 capsules
€ 15,30
€ 12,39

Laatste reviews en ervaringen met Consti-transil

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  weet het nog niet ga ze nemen na 7jaar forlax (medicatie) genomen te hebben en ik liever op natuurlijke basis naar toilet kan gaan en zonder die vervelende "winden" waar ge dan ergens in een hoekje zou willen kruipen van schaamte en de reuk!!! Heb al drie dagen een "staal" gekregen en het voelt goed dus ben al blij en zie well he het verder loopt. Hoop op geen bijwerkingen want neem ook andere medicatie voor mijn hart en nog een ander . Groetjes
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het nemen van medicijnen kan soms de darmtransit vertragen. Ik neem Consti-transil nu al meerdere jaren en ik ben zeer tevreden. Het is niet alleen doeltreffend maar ook helemaal niet agressief.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit produkt is niet verslavend en het heeft geen aggressieve werking. In combinatie met gezonde voeding en veel water drinken werkt het vrij uitstekend!

Consti-Transil kopen

Je kan Consti-Transil van het merk Phacobel, geproduceerd door ASTEL MEDICA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Constipatie