€ 6,95
€ 5,91
Bespaar 15% (€ 1,04)

Omschrijving van Compeed Likdoorns Medium

COMPEED®'s hydrocolloïd-technologie creëert een optimale herstelomgeving die de likdoorn diep bevochtigt en verzacht waardoor het op een zachtaardige, maar effectieve manier verwijdering garandeert. Het salicylzuur helpt de dode huid die de likdoorn vormt, op te lossen waarbij het herstelproces versnelt. Bij elke applicatiecyclus wordt de likdoorn verminderd tot hij uiteindelijk volledig verdwijnt.

Indicatie

 • Voor kleinere likdoorns aan de buitenkant van de voet
 • Bescherming en kussentje tegen wrijving en druk
 • Onmiddellijke pijnverlichting en drukvermindering
 • Likdoorn wordt vochtig gehouden en week gemaakt, zodat hij verwijderd kan worden

Gebruik van Compeed Likdoorns Medium

 1. Was de aangetaste huid en maak het goed droog. Zorg ervoor dat de huid rondom en over de likdoorn vrij is van crèmes en oliën. Breng Compeed g niet aan op een geinfecteerde wond.
 2. Voor optimale hechting, verwarm de pleister gedurende een minuut met de hand
 3. Verwijder eerst de beschermende laag met patroon, verwijder vervolgens de witte achterkant terwijl je voorzichtig het witte plastic flapje vasthoudt. Raak het klevende gedeelte niet aan.
 4. Breng de pleister dusdanig aan dat het geïntegreerde schijfje direct op de likdoorn wordt geplatst, verwijder het witte flapje en zorg als laatste ervoor dat alle randen goed op de huid hechten.
 5. Verwijder de pleister na maximaal 48 uur. Week het aangetaste gebied 5 minuten in warm water alvorens je de losse huid verwijdert. Herhaal deze procedure zo nodig tot maximaal 14 dagen. Compeed heeft een significant langere draagtijd dan traditionele pleisters. Zodra de huid is hersteld, laat de pleister vanzelf los. Op deze manier werkt het net als een tweede huidlaag. Echter, mocht het nodig zijn Compeed te verwijderen, kan dit worden gedaan door het evenwijdig langs de oppervlakte van de huid uit te rekken, alsof je het product langer maakt.

Waarschuwing

In de meeste gevallen is Compeed geschikt voor gebruik door diabetici. Het is echter aan te raden je (huis)arts te consulteren alvorens gebruik, aangezien het gebruik van een Compeed pleister op een geïnfecteerde wond complicaties kan veroorzaken.
Compeed Likdoorns Medium 10 pleisters
€ 6,95
€ 5,91

Laatste reviews en ervaringen met Compeed likdoorns medium

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Als er één ding was dat je altijd in je portemonnee moest hebben, dan was het wel dit ding. Echt genezen van de likdoorns en blijft op zijn plaats voor een aantal dagen zonder enig probleem
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product, ik ben het gewend om het te gebruiken als ik blaren op mijn voeten heb, wat voor mij vaak gebeurt met nieuwe schoenen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ze zijn wat duurder dan de huismerken van bv Kruidvat maar ze zijn wel veel beter. Blijven zeer goed kleven soms zelfs een week lang ook als je gaat zwemmen of in bad.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Product waarvan we heel content zijn die de likdoorn doeltreffend verwijderd zonder littekens na te laten. Aan te raden aan mensen die klagen van zere voeten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden, na drie behandelingen pijn geheel en al verdwenen. Daarna voor alle zekerheid nog enkele dagen anti-drukringetjes gebruikt. Kan het alle 'lijders' aanbevelen.

Compeed Likdoorns Medium kopen

Je kan Compeed Likdoorns Medium van het merk Compeed, geproduceerd door HRA PHARMA BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Voeten > Voetverzorging
EHBO & Thuiszorg > Verbanden > Actieve Verbanden