€ 45,90
€ 36,72
Bespaar 20% (€ 9,18)
Promotie 20% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Deba Colostrum 500mg

Colostrum bevat immunogloulines (> 15% IgG) , electrolyten, mineralen, vitamines en aminzouren. Het bevat een aantal bio-actieve stoffen die onmisbaar zijn voor het lichaam. Van bovine oorsprong. Bevat lactose.

 

Gebruik van Deba Colostrum 500mg

1 à 2 capsules per dag met wat water, bij voorkeur voor de maatijd.

Ingrediënten Deba Colostrum 500mg

Iedere plantaardige capsule bevat: Colostrum(> 15% Immunoglobuline G) 500 mg (gevriesdroogde biest)

Samenstelling per plantaardige capsule

15% Immunoglobuline G) (gevriesdroogde biest)"}">
Colostrum (> 15% Immunoglobuline G) (gevriesdroogde biest)
   500mg


€ 45,90
€ 36,72

Laatste reviews en ervaringen met Deba Colostrum 500mg

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  1/5

  maakt het slechter

  Ik heb dit product niet gekocht via deze website, maar via een apotheek. Maar wou toch mijn ervaring delen. Ik had het gekocht omdat ik last had van mijn spijsvertering (vooral constipatie) en ik dringend iets zocht dat me zou kunnen helpen. Overal las ik dat colostrum zo goed werken op studies en forums en op amazon reviews... Maar dit product gaf me nog meer last van mijn buik dan ik had al had. Ik nam er een in de ochtend en een in de avond. En ik krijg ongelofelijke misselijkheid en buikkrampen en andere ongemakken die ik niet zal omschrijven, maar erger dan ik al heb meegemaakt. Ik ben nog steeds misselijk en mijn darmen nog steeds niet in orde. Nu moet ik weer van nul af aan beginnen. Ik weet nu niet ligt het aan colostrum of aan dit merk. Ik denk dit merk. Ik denk dat hun colostrum niet van zo goede kwaliteit is. Want meeste mensen zijn juist zo goed geholpen ermee. Op zich is colostrum ook een beetje zielig, want het is eigenlijk de melk die nodig is voor het kalfje zijn immuniteit de eerste dagen na de geboorte. Maar ik was zo wanhopig over mijn darmen dat ik het toch wou proberen ondanks mijn initïele bezwaren. Ik dacht het schijnt zo goed te werken ik neem het een paar weken tot ik herstelt ben. Maar niet dus maakt alles gewoon erger en ben nu kotsmisselijk. Leuk. Nu heb ik weer zoveel geld uitgegeven aan een supplement dat niet werkt.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  krachtsupplement

  Ik koop nu voor de 2de keer Colostrum, daar ik echt het verschil voel in mijn energie en uithouding.. Daar ik fibromyalgie&CVS heb en rap uitgeput ben had ik nood aan een dit supplement; ik heb ook de indruk dat ik meer gewicht kan heffen nu; en het heeft nog meer in petto dus ik neem het zeker verder.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Deba Pharma hebt volgens me zeer goede producten, een van die is colostrum. Vorige jaar begon ik die gebruiken wegens mijn allergieen , ik moest niet lang wachten op die resultaten, na een week mijn lichaam kwam tot rust. Colostrum help ook mijn immunsystem op peil houden, aanrader!

  Was deze beoordeling nuttig?

Deba Colostrum 500mg kopen

Je kan Deba Colostrum 500mg van het merk Deba Pharma , geproduceerd door DEBA PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Weerstand
Welzijn & Gezondheid > Sport > Energie > Supplementen