€ 69,90
€ 48,23
Bespaar 31% (€ 21,67)
Promotie -31% korting geldig t.e.m. 31/05/2019
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Cogniton Focus Duopack 2de aan -50%

Dankzij een van de allernieuwste technieken is men erin geslaagd om de biologische beschikbaarheid van actieve delen van Ginkgo Biloba 3,5 keer te verhogen. Daarmee is Cogniton Focus de eerste in Europa om een dergelijke mijlpaal te realiseren. De absorptie en werkzaamheid van Ginkgo Biloba ligt met Cogniton Focus dus een pak hoger. Om dit te realiseren gebruikt men Fytosomen. Deze zijn een soort zeepbel waarin de stukjes ginkgo biloba ingebouwd zitten zodat ze beter in ons lichaam geabsorbeerd worden en ook gemakkelijk door de bloedhersenbarrière kunnen gaan. Dat is uiterst belangrijk aangezien het doel de verbetering van de concentratie en het geheugen is.
 
Het geheugen
 
Onze hersenen zorgen voor onze concentratie en focus, denkvermogen, waakzaamheid en alertheid.
 
Dit zijn enkele van de zaken die we in het alledaagse leven nodig hebben. Echter door stress, werkdruk, wisselende uren, en nog zo vele andere oorzaken ondervindt men meer en meer problemen op dit vlak. Ook wanneer men ouder wordt zal het geheugen achteruitgaan.
 
Wanneer men zich bevindt in een situatie tussen het normaal ouder worden en een erge, abnormale vorm van geheugenproblemen zoals dementie en alzheimer, dan spreekt men van mild cognitive impairment.
 
Om deze functies te vrijwaren en te verbeteren is een vermijden van vrije radicalen en een verbeteren van de microcirculatie en neurotransmissiesnelheid aangewezen.

Indicatie

Zowel studenten, werkende mensen van middelbare leeftijd en oudere patiënten kunnen beroep doen op Cogniton voor een optimaal geheugen en een optimale concentratie.

Gebruik van Cogniton Focus Duopack 2de aan -50%

Voor een goed effect wordt aangeraden Cogniton, Cogniton plus en Cogniton plus D3 voor langere tijd in te nemen. Effect mag verwacht worden na enkele dagen voor studenten, en voor ouderen na 4 tot 6 weken.

Ingrediënten Cogniton Focus Duopack 2de aan -50%

180mg Fosfatidylserine
60mg Ginkgo Biloba
30µg Selenium
300IE Vitamine D
€ 69,90
€ 48,23

Laatste reviews en ervaringen met Cogniton Focus Duopack 2de aan -50%

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Er zijn studies die zeggen dat het helpt op lange termijn. Om nu te zeggen dat ik het voel zou wat straf zijn na een eerder korte periode.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Ik heb de indruk dat ik beter onthoud en mij al wat langer kan concentreren. Dat zijn twee zaken waarmee ik problemen heb en hoop nog te verbeteren door het gebruik van Cogniton Focus. Ik zit nu wel ,na de grote verpakking, aan de tweede doos.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Mijn dokter heeft dit voorgeschreven voor mijn partner die aan parkinson lijdt en is er zeer tevreden van. Kan zich veel beter concentreren terug. Bij onze apotheek is dit een pak duurder vandaar deze aankoop bij farmaline.

  Was deze beoordeling nuttig?

Cogniton Focus Duopack 2de aan -50% kopen

Je kan Cogniton Focus Duopack 2de aan -50% van het merk Cogniton, geproduceerd door WILL PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Geheugen
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Intellectuele Prestaties
50+ > Geheugen