Clearblue Digitale Zwangerschapstest 2 stuks

€ 27,53
€ 17,62
Bespaar 36% (€ 9,91)
Promotie -36% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Clearblue Digitale Zwangerschapstest

De Clearblue Digital Zwangerschapstest met conceptie-indicator is de eerste en enige test die even nauwkeurig is als een echo om de duur van de zwangerschap te bepalen**. De Smart Dual Sensor ™ zegt je niet alleen of je zwanger '+' of niet zwanger '-' bent, maar laat je ook weten hoe lang je al zwanger bent.

Het is als 2 testen in 1. Eerst wordt het zwangerschapshormoon met meer dan 99% nauwkeurigheid opgespoord vanaf de dag dat je menstruatie zou moeten beginnen. Als je zwanger bent, geeft de test BOVENDIEN aan hoe lang je al zwanger bent; 1-2, 2-3 of meer dan 3 weken (3+). De bevruchtingsindicator is 93% nauwkeurig in het detecteren wanneer je zwanger werd.

Het resultaat zwanger '+' of niet zwanger '-' verschijnt binnen 3 minuten op het scherm. Als het resultaat '+' is, zal de test ook aangeven wanneer de bevruchting plaatsvond (1-2, 2-3 of 3+ weken geleden).

Indicatie

  • nauwkeurige test
  • De test kan uitgevoerd worden 5 dagen voor je gemiste menstruatie
  • duidelijke resultaten

Gebruik van Clearblue Digitale Zwangerschapstest

Lees altijd deze instructiefolder goed door voordat je een Clearblue Digital Zwangerschapstest met conceptie-indicator uitvoert.
Als je test vanaf de dag dat je menstruatieperiode zou moeten beginnen, kun je op elk moment van de dag testen of je zwanger bent. Als je vroeg test, moet je de eerste urine van de dag gebruiken voor een nauwkeurig resultaat van de conceptie-indicator. Vermijd te veel vloeistof te drinken voordat je de digitale zwangerschapstest uitvoert.
Wanneer je klaar bent om de test uit te voeren, neem je het testentaafje uit de verpakkingsfolie en verwijder je het blauwe kapje. Gebruik de test onmiddellijk.

Houd het absorberende uiteinde gedurende slechts 5 seconden omlaag in je urinestraal. Let erop dat je de rest van het digitale zwangerschapstestentaafje niet nat maakt.
Je kunt ook een urinemonster in een schoon, droog potje opvangen. Houd het absorberende uiteinde naar beneden in de urine gedurende maximaal 20 seconden.

- Mogelijk wil je het kapje terugplaatsen en het digitale zwangerschapstestentaafje plat leggen.

Wacht gedurende 3 minuten. Wanneer het wachtsymbool stopt met knipperen, verschijnt je resultaat.

Waarschuwing

Houd het testentaafje tijdens het testen zo vast dat de absorberende testentrip nooit omhoog wijst.
 
€ 27,53
€ 17,62

Clearblue Digitale Zwangerschapstest kopen

Je kan Clearblue Digitale Zwangerschapstest van het merk Clearblue, geproduceerd door AXONE PHARMA T4 , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Solden of via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Zelftesten > Zwangerschapstesten
Zwangerschap & Baby > Zwanger worden > Testen > Zwangerschapstesten