€ 44,93
€ 20,67
Bespaar 54% (€ 24,26)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Clearblue Advanced Digitale Ovulatietest Verlaagde Prijs

In elke cyclus zijn er slechts enkele dagen waarop een vrouw vruchtbaar is. Als je dus zwanger probeert te worden, is het erg belangrijk dat je op deze dagen seks hebt. De Clearblue Digital Ovulatietest met dubbele hormoonindicator is de eerste en enige test die tijdens elke cyclus meestal vier vruchtbare dagen vaststelt. Deze spoort twee belangrijke vruchtbaarheidshormonen op die de dagen identificeren met hoge EN piekvruchtbaarheid, zodat je kunt plannen en meer kans hebt om zwanger te worden.

Identificeert meestal vier vruchtbare dagen
Door meer vruchtbare dagen te identificeren vóór de ovulatie dan welke andere ovulatietest ook, heb je een grotere kans om zwanger te worden en kun je vooruit plannen om fijne momenten met je partner te beleven.

Spoort twee belangrijke vruchtbaarheidshormonen op
Het is de enige ovulatietest die niet alleen luteïniserend hormoon, maar ook oestrogeen nauwkeurig opspoort om een langere vruchtbaarheidsperiode te bepalen.

Slimme technologie en duidelijke digitale resultaten
Dankzij het unieke algoritme past de test zich aan je persoonlijke hormonenprofiel aan, zodat je je vruchtbare dagen niet mist. Het duidelijke digitale scherm geeft je een lachend Clearblue-gezichtje wanneer je beste dagen om zwanger te worden, zijn gevonden, zodat je weet dat je lichaam klaar is.

Ruim 99% nauwkeurig
Meer dan 99% nauwkeurig in het detecteren van de LH-toename1

Het enige merk met een herbruikbare lezer
Als je nog ovulatieteststaafjes overhebt na het detecteren van je eerste LH-toename, kun je deze met dezelfde testhouder gebruiken om je vruchtbare dagen voor de volgende cyclus te identificeren, als je nog niet zwanger bent.

Gebruik van Clearblue Advanced Digitale Ovulatietest Verlaagde Prijs

Plaats het teststaafje in de houder en houd de absorberende teststrip vervolgens 3 seconden lang omlaag in uw urinestraal. Binnen 5 minuten worden onmiskenbaar duidelijke digitale resultaten weergegeven.
€ 44,93
€ 20,67
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Clearblue Advanced Digitale Ovulatietest Verlaagde Prijs

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Gaf bij mij slechts één maal de hoge vruchtbaarheid aan en daarna enkel de piekvruchtbaarheid. Is een duurdere variant, maar wel een aanrader. Heb al testen gehad waarbij je streepjes moest lezen en dat was niet altijd duidelijk; Bij deze test is het resultaat eenduidig.

  Was deze beoordeling nuttig?

Clearblue Advanced Digitale Ovulatietest Verlaagde Prijs kopen

Je kan Clearblue Advanced Digitale Ovulatietest Verlaagde Prijs van het merk Clearblue, geproduceerd door PROCTER & GAMBLE DISTR. EUROPE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Solden of via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Zelftesten > Ovulatietesten
Zwangerschap & Baby > Zwanger worden > Testen > Ovulatietesten