Citroganix peutertandpasta 45 g

Nûby  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 7,39
€ 5,84
(€ 12,98 / 100 g)
Bespaar 21% (€ 1,55)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Citroganix peutertandpasta

Deze peutertandpasta van Nûby™ Citroganix™ bevat alleen natuurlijke ingrediënten. Hij is speciaal ontwikkeld om in alle veiligheid de tandjes van peuters vanaf 24 maanden te poesten. Zonder gevaar wanneer ingeslikt, beschermt deze tandpasta tegen bacteriën die tandbederf veroorzaken dankzij het actieve bestanddeel Citroganix™. Bij de peutertandpasta zit een Nûby™ tandenborstel, speciaal ontworpen voor jouw kleintje. Het ergonomische handvat is makkelijk voor kinderen om vast te houden en de nylon haren zijn zacht en uitermate geschikt voor hun tandvlees en tandjes. Voor dagelijks tandenpoetsen vanaf 24 maanden: Breng een kleine hoeveelheid tandpasta aan op de tandenborstel. Maak een zachte en verticale beweging om tanden en tandvlees te poetsen. Spoel de mond. Jouw kindje is weer klaar om z'n tanden in het leven te zetten. Citroganix™ is een natuurlijk extract van de Murcia sinaasappel. Het bezit antibacteriële eigenschappen (melkzuur) die kinderen beschermen tegen bacteriën en gisten. De bacteriën en gisten zijn verantwoordelijk voor rode billetjes of tandbederf. Met Citroganix™ bescherm je je kindje hier op een natuurlijke wijze tegen.


Nûby Citroganix tandgel is volledig natuurlijk en verlicht de irritatie snel dankzij het kruidnagelingrediënt. Dankzij Citroganix™, doodt Nûby™ tandgel ook 99,999% van de bacteriën die cariës veroorzaken. Verzacht gevoelig tandvlees (Citroganix™) Verlicht snel de irritatie (kruidnagel) Doodt 99,999% van de bacteriën die cariës veroorzaken (Citroganix™) Langdurige werking: tot wel 4 uur lang Veilig indien ingeslikt Volledig natuurlijke ingrediënten Ontwikkeld onder dermatologisch toezicht Zonder lidocaïne, parabenen, fenoxyethanol, alcohol of fluoride

€ 7,39
€ 5,84
(€ 12,98 / 100 g)
Product niet verkrijgbaar

Citroganix peutertandpasta kopen

Je kan Citroganix peutertandpasta van het merk Nûby , geproduceerd door NEW VALMAR , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta
Zwangerschap & Baby > Zieke Kindjes > Mond & Tanden
Zwangerschap & Baby > Babykwaaltjes > Tandjes