€ 6,62
€ 5,96
Bespaar 10% (€ 0,66)

Omschrijving van Chophytol

Chophytol wordt traditioneel gebruikt om de verwijderingsfuncties van het organisme te vergemakkelijken.

Gebruik van Chophytol

Orale toediening. Slikken met een beetje water, 1 tot 2 tabletten voor de drie hoofdmaaltijden of op het moment van de problemen.

Ingrediënten Chophytol

Artisjok(droog blad waterig extract) 200 mg

Hulpstoffen: magnesiumtrisilicaat, gepregelatineerd zetmeel, talk, magnesiumstearaat, schellak, hars, gelatine, sucrose, calciumcarbonaat, kleurstof dispersie, carnaubawas, polysorbaat 80, voor een omhulde tablet van 350 mg. Elke tablet bevat 0,08 g sucrose

Bijwerkingen van Chophytol

U mag dit product niet gebruiken in geval van: bekende allergie voor een van de componenten, waaronder methyl en propylparaben.

In geval van twijfel, is het essentieel om het advies van uw arts of apotheker te vragen

Waarschuwing

Gebruik het met voorzorg  bij patiënten met galwegobstructie of ernstige leverziekte. Dit product bevat sucrose. Het gebruik ervan wordt niet aanbevolen bij patiënten met fructose-intolerantie, malabsorptie van glucose en galactose en bij deficiëntie van sucrose/isomalate. In geval van diarree of buikpijn, stoppen met de behandeling en raadpleeg uw arts.
In geval van twijfel, aarzel dan niet om uw arts of apotheker te vragen.

Zwangerschap - Borstvoeding:
Het is aanbevolen om Chophytol niet tijdens de zwangerschap te gebruiken. Als je ontdekt dat je zwanger bent tijdens de behandeling, raadpleeg dan uw arts, angezien alleen hij kan beoordelen of het noodzakelijk is de behandeling verder te zetten.

In het algemeen is het aanbevolen om tijdens de zwangerschap en borstvoeding altijd het advies in te winnen van uw arts of apotheker.

Lijst van hulpstoffen wiens bekendheid nodig is voor een veilig gebruik bij sommige patiënten:
Methylparaben ( E218 ) - Propylparaben ( E 216 ) in de kleurstof dispersie - sucrose
€ 6,62
€ 5,96

Laatste reviews en ervaringen met Chophytol

Schrijf een review
 • fullfullfullnonenone
  3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   

  Op tijd geleverd. Ik ben er net mee begonnen, dus het is nog te vroeg om een mening over het product te geven. Over een paar weken komen we bij elkaar om meer te bespreken.

  Was deze beoordeling nuttig?

Chophytol kopen

Je kan Chophytol van het merk Applications Chimiques et Phytotherapeutiques, geproduceerd door ACP , bestellen in België bij FARMALINE