Chondro-Aid Fort 120 capsules

€ 27,40
€ 20,55
Bespaar 25% (€ 6,85)
Promotie -25% korting geldig t.e.m. 28/02/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Chondro-Aid Fort

Nieuwe Formule!

Chondro-Aid Fort
bevat glucosamine en chondroïtine. Aan deze 2 essentiële bestanddelen werd het extract van de wortel van Harpagophytum (Harpagophytum procumbens) toegevoegd voor zijn eigenschappen op de gewrichten. Harpagophytum helpt het comfort, de soepelheid en de beweeglijkheid van de gewrichten te behouden.

Indicatie

Chondro-Aid Fort bevat harpagophytum dat helpt het comfort, de soepelheid en de beweeglijkheid van de gewrichten te behouden.

60 capsules - Glucosamine afkomstig uit de zee

Gebruik van Chondro-Aid Fort

3 capsules/dag gespreid over de dag en bij voorkeur tijdens de maaltijden innemen.

Het is aangeraden om Chondro-Aid Fort te gebruiken gedurende meerdere maanden. De dagelijkse inname mag herleid worden naar 2 capsules per dag na de eerste 3 maanden gebruik.

Ingrediënten Chondro-Aid Fort

Gemiddelde voedingsinformatie
Voor 3 capsules:
 • Glucosamine (1): 1125mg
 • Chondroïtine sulfaat (2): 900mg
 • Harpagophytumextract: 150mg

(1) in de vorm van hydrochloride
(2) in de vorm van natriumsulfaat
Glucosaminehydrochloride (schaaldieren) - chondroïtine sulfaat natrium - droog extract van harpagophytumwortel (harpagophytum procumbens, lactose)  - Emulgator: mono en diglyceriden van vetzuren - Antiklontermiddel: magnesiumstearaat - Vitamine C. Omhulsel: gelatine, kleurstoffen: titaandioxide, ijzeroxide.

Waarschuwing

Te gebruiken als supplement bij een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden. Voorbehouden voor volwassenen.
Chondro-Aid Fort 120 capsules
€ 27,40
€ 20,55

Laatste reviews en ervaringen met Chondro-aid fort

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zonder chondro had ik reeds jaren terug geoppereerd moeten worden aan mijn beide knieen, ik gebruik chondro reeds een 14 tal jaren en ben er goed mee. Prima product.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb lang met mijn knieën gesukkeld. Ik ben op aanraden van de huisarts Chondroitine-glucosamine beginnen slikken. In het begin is er geen merkbare verbetering, maar ik heb ondertussen wel een doosje of 10 geslikt, en nu heb ik veel minder last van mijn knieën.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  De prijs valt mee, maar het resultaat blijft uit. Volgens de kinesist en dokter moet je wel geduld oefenen dus gaan we nog even door. Mijn dochter neemt ze voor kniepijn.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  sinds aanvang van het jaar neem ik dagelijks capsules, mijn knie is sinds twee weken vrij van symptomen. in mijn schouder is nog steeds geen verlichting merkbaar - ik blijf hopen, ik ben tevreden met het product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben verbaasd! Ik heb al vaak 'poeders' uitgeprobeerd, ook Glucosaminsulfaat en andere varianten en ik heb ook veel geld in diverse therapieën gestoken, met mijn pijnlijke Arthrose/Stenose. Dit middel is toch super. Ik heb sinds kort 2 tabletten van dit middel ingenomen, omdat ik veel pijn had, die niet wegging met pijnstillers en ik was in korte tijd pijnvrij. Nu heb ik dit middel elke dag genomen en het is lang geleden dat ik zo weinig pijn gehad heb. Ik ben echt verbaasd!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Evenwichtige samenstelling van glucosamine en chondroïtine, met bovendien extract van de wortel harpagophytum om gewrichtspijn te verlichten. Bovendien is de verpakking zeer zuinig.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het helpt heel goed bij arthrose (bij mij zijn het mijn heupen, mij handen en mij knie (het heeft in 2004 ook al geholpen). Farmaline biedt het aan een goede prijs aan.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goedendag. Lijdend aan artrose in mijn vingers sinds meerdere jaren heb ik een echte verlichting gevonden sinds ik een kuur volg met dit product. Natuurlijk geen mirakel, maar wel een echte verbetering.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Daar ik verschillende gewrichtsproblemen heb, zocht ik naar een alternatief voor de te dure middelen (oplosbaar poeder enzv. die voor mij heel moeilijk om in te nemen waren). Een apothekeres met ervaring met Chondro-Aid hat me dit middel aanbevolen, na korte tijd ingenomen te hebben bemerk ik al een verbetering.

Chondro-Aid Fort kopen

Je kan Chondro-Aid Fort van het merk Arkopharma, geproduceerd door ARKOPHARMA BELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Combinatiepreparaten
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Combinatiepreparaten