€ 79,00
€ 60,04
Bespaar 24% (€ 18,96)
Promotie -24% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van CholixX RED

CholixX Red is een high tech voedingssupplement, aangewezen voor de beheersing van uw cholesterol.

Indicatie

Beheerst het cholesterolgehalte, gunstig effect op de bloeddruk.

Gebruik van CholixX RED

1 tablet per dag.

Ingrediënten CholixX RED

CholixX RED bevat per tablet een hoge dosis rode gist rijst poeder met een hoge concentratie aan actieve stoffen (1.56% monacoline K) en bovendien 100 mg co-enzym Q10. Een tablet bevat ongeveer 10 mg monacoline K.

Waarschuwing

Niet bij zwangerschap of ernstige leverproblemen gebruiken.

Dit product is niet geschikt voor zwangere of lacterende vrouwen, kinderen en adolescenten, personen ouder dan 70 jaar, personen met lever-, nier- of musculaire problemen, personen die geneesmiddelen gebruiken die interacties kunnen geven (bv. cholesterolverlagers), personen die intolerant zijn voor statines. In geval van twijfel, raadpleeg uw arts of apotheker.
€ 79,00
€ 60,04

Laatste reviews en ervaringen met Cholixx red

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds jaren gebruiken mijn man en ikzelf Cholixx. Onze bloedwaarden van cholesterol waren te hoog en sinds wij elke avond Cholixx nemen zijn die waarden drastisch verlaagd. Dus zeker goed.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn allereerste bestelling,ik heb die gedaan nadat ik enkele vragen gesteld had via chat.Ik was meteen overtuigd zodat ik mijn vertrouwde product ging bestellen.Daar ik betaalde via een overschijving moest ik 5 dagen wachten .Ik kon het verloop volgen via mail,zodat ik wist dat mijn bestelling ,op die bepaalde dag zou geleverd worden .Het bestelde product is identiek als van mijn vertrouwde apotheker,maar ik heb nu 15 euro bespaard !!!!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Il est trop tôt évidemment pour avoir la capacité et le retour - santé pour cette article. Il faut au moins faire une prise de sang après 3 mois pour éventuellement juger les résultats
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  prijs vergelijkbaar met andere online apotheken, soms beterkoop, soms dezelfde prijs, soms ook duurder. De klant kiest waar hetzelfde merk het beste koop is, dat spreek voor zicht.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  werd aangeraden door de huisarts, zelfde werking als de statines zonder de bijwerkingen. geen voorschrift nodig. volgende maand opnieuw bloedafname, dan pas eerste resultaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Top-product. De slechte cholesterol daalt terwijl de goede cholesterol hetzelfde blijft. Grote pot die goed sluit en waarin de pillen donker verpakt zijn en dus goed houdbaar. Snelle levering.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem deze tabletten reeds 6a7 jaar en voel mij er echt goed mee bloeddruk is onder kontrole , blijf ze wel innemen , en farmaline bezorgt ze steeds correct bedankt daarvoor Kamiel
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik blijf CholiX Red preventief innemen. Een effect zal het waarschijnlijk wel na verloop van tijd hebben. Uiteraard moet men ook wel goed weten en beseffen dat dit wel een supplement is. Een gezonde levenswijze is toch wel steeds aangeraden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het product doet wat ervan verwacht wordt, het verlaagt de cholesterolwaarde, voor ons beter dan de traditionele medicatie, en dat na drie of vier jaar gebruik
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Cholesterol van 247 naar 161 mag max 190 zijn. LDL van 164 naar 111. Dit allemaal na 3 maanden. Ik ben 68 jaar ,dus bij mij duidelijk een positief resultaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Reeds 2 jaar gebruik ik Cholixx RED. 1 tablet per dag, s avonds rond 9 uur. Zeer goed te verdragen,ik ondervond tot nogtoe geen bijwerkingen. Mijn cholesterol staat op punt, prima resultaat. Vroeger nam ik een cholesterolverlagend medicament op doktervoorschrift, maar ik ondervond wel last aan mijn spieren. Dus ben ik overgestapt op Cholixx Red. Ik laat elk jaar mijn cholesterol checken en die is prima.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Graag laat ik jullie na 3 maanden inname weten of mijn cholestorol wat is gezakt . Blijkbaar heeft het geholpen bij de moeder van mijn Oncologe . Ik hou jullie op de hoogte .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Cholesterolverlagend product dat ook effectief werkt! Bij een continu dagelijks gebruik gedurende een paar maanden zakte mijn LDL(slechte)cholesterol met ruim 20% Maw een goede investering voor je gezondheid
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Cholixx red 60/120/240 tabletten is een product gemaakt uit rode rijst, dat er voor zorgt dat mijn cholesterol peil standvastig op hetzelfde niveau blijft, zelfs na jarenlang gebruik. de doos met 240 tabletten is de beste koop qua prijs/kwaliteit.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn echtgenoot is heel tevreden over dit product. Hij neemt het nu ongeveer 3 maanden. 2 weken geleden is zijn bloed genomen en zagen we dat zijn (slechte) cholesterol sterk gedaald is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds wij dit product gebruiken is ons cholesterol gehalte perfect in balans. Hetgeen ons zeker interesseert is het feit dat het geen geneesmiddel is en geen bijwerking heeft. TOP
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  CholixX gebruik ik op verzoek van de dokter, om mijn colesterol nog extra te verlagen , is na het nemen van dit product met 50 gezakt, dat nu op 170 staat ,zeer goed resultaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wegens klachten vroeger gebruikt medicament (tintelende vingers, ambetante benen)ben ik overgestapt op cholixX red. Na enkele weken bloedcontrole gedaan en de cholesterol was nog steeds onder controle. Maar vooral de klachten zijn weg.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De CholixX Red werkt effectief bij te hoge cholesterol.Deze is gemakkelijk en eenvoudig te bestellen via de website. Eveneens vlotte betaling en snelle levering.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit al jaren in en sindsdien is mijn cholesterol gehalte enorm verbeterd en heeft geen bijwerkingen. Je moet wel geduld hebben alvorens je resultaat boekt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Reeds verschillende producten geprobeerd om cholesterol te verlagen, maar deze werkt echt. Mijn cholesterol is aanzienlijk gedaald. Een echte aanrader!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  cholixx,houd mijn cholesterol voldoende op peil,heeft geen bijwerkingen zoals spierpijnen bij de gewone cholesterolremmers.op dit ogenblik is mijn waarde 204.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden over prijs en levering. Levering was zelfs tot op het uur juist. Interessant om pakket te kunnen volgen, eerste bestelling is werkelijk zeer goed meegevallen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit werkt nu eens echt. Gebruik het nu al 2 jaar naar volle tevredenheid cholesterol 2 volle punten naar beneden. Kan het aanbevelen en het is ook nog eens een handige verpakking.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  vroeger nam ik klassieke producten tegen te hoge cholesterol ; tot ik de bijsluiter begon te lezen....heb dat toen besproken met mijn huisarts ; die mij cholixx aanraadde ; met gunstig gevolg ; want mijn slechte cholesterol is gedaald ; en de goede cholesterol is gestegen:-)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik nam al jaren simvastatine maar bloedwaarden bleven te hoog en veel bijwerkingen .Nu reeds 5 maanden dit product en mijn cholesterol is goed gedaald . Geen spierpijn meer en de dokter vindt dat het goed gaat . Zeer tevreden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  CholixX red is een vervanger van simvastatine waar zoveel mensen bijwerkingen van hebben, dit product bevalt uitstekend en de waarde van het cholestorole is prima.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Vooraleer ik een recensie wou plaatsen, heb ik eerst het product een poosje ingenomen. Top op heden is het zo dat mijn cholesterolgehalte niet gedaald is, maar ook niet verhoogd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is een goed product zonder bijwerkingen en helpt mijn cholesterol op pijl te houden. En vooral een natuurlijk product, een aanrader voor mensen met cholestorolproblemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een heel goed resultaat op het doen dalen van mijn cholesterol! Geeft een goed gevoel om gen chemische cholesterolverlagers te moeten nemen. Dit product en gezond eten!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Product is zoals beschreven, roderijstpillen. Interessante prijs dankzij de promotie. Correcte afhandeling. Indien dit zo blijft kom ik wellicht terug.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had last van een te hoog cholesterolgehalte. Sinds ik elke dag cholixx red inneem heb ik daar geen last meer van. Zelf mijn huisarts raadde me aan om dit verder te gebruiken. Het heeft ook geen nevenwerkingen, wat bij sommige andere middelen wel het geval is.

CholixX RED kopen

Je kan CholixX RED van het merk ixX Pharma, geproduceerd door IXX PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol
Vitamines & Voedingssupplementen > Rode Rijst Gist
50+ > Cholesterol