Nestlé Cerelac Koekjesmeel 250 g

€ 2,35
Product niet verkrijgbaar

Indicatie

Voor je baby is het vieruurtje een complete maaltijd. CERELAC® is een reeds geplet koekje. Het is dus makkelijk te doseren en is snel gemengd in de fruitpapjes van je baby.
 
CERELAC® is een bron van langzame koolhydraten die je baby energie geven na een dutje ... Ideaal voor avonturiers in spe!
 
De Cereals van Nestlé bevatten voedingsstoffen (ijzer, zink, vitamines A en C) die je baby helpen om zijn natuurlijke weerstand op te bouwen.

Granen
Vanaf 4 maanden

Gebruik van Nestlé Cerelac Koekjesmeel

  •  Om Baby Cereals toe te voegen in het flesje, is het aangeraden een speen met variabele toevoer te gebruiken.
  •  Gebruik de inhoud van het zakje binnen 4 weken na opening.
  •  Bewaar de restjes van een maaltijd niet voor later. Zorg ervoor dat je het zakje na gebruik goed afsluit en bewaar het op een koele en droge plaats.
  •  BELANGRIJK: een onaangepaste bereiding en/of bewaring houdt risico's in voor de gezondheid van je kind. Het is belangrijk voor je kind om een gevarieerde en evenwichtige voeding te hebben evenals een gezonde levensstijl.

Ingrediënten Nestlé Cerelac Koekjesmeel

Granen 53,4% (gehydrolyseerd tarwemeel, tarwemeel), mager melkpoeder 26,1%, plantaardige oliën (palmoleïne, koolzaad met laag erucazuurgehalte, kokos, zonnebloem), karamel (suiker, water), altodextrine, minerale zouten (calciumcarbonaat, ijzer fumaraat, zinksulfaat, kaliumjodide), cultuur Bifidus (BL), vitamines (C, niacine, E, B1, pantotheenzuur, A, B6, K, foliumzuur, biotine,D), aroma: vanilline. Bevat gluten. 

Allergenen:
tarwe, melk, gluten

Waarschuwing

Op een koele en droge plaats bewaren. De inhoud van het zakje binnen de 30 dagen na opening gebruiken.
€ 2,35
Product niet verkrijgbaar

Nestlé Cerelac Koekjesmeel kopen

Je kan Nestlé Cerelac Koekjesmeel van het merk Nestlé, geproduceerd door NESTLE BELGILUX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Eubos promo of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > Graanproducten