€ 28,00
€ 24,64
(€ 164,27 / 100 g)
Bespaar 12% (€ 3,36)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Cerederm Silicone Gel

De bestanddelen van CEREDERM® gel werden specifiek gezoken voor hun uitstekende verdraagbaarheid. De intrinsieke kwaliteiten van de gel die te danken zijn aan een exclusieve tehcnologie, garanderen dat de gel gemakkelijk kan worden aangebracht, snel opdroogt en een lange werking heeft.
 

Indicatie

Het wordt aangewezen voor de behandeling en preventie van hypertrofische en keloïdale littekens, ongeacht hun oorsprong.

Gebruik van Cerederm Silicone Gel

Inspecteer het litteken en maak het minstens eenmaal per dag schoon met zuiver water met een neutrale zeep. Droog de huid goed vooraleer de gel aan te brengen. Breng de gel in een enkel gebaar in een dunne laag aan, zonder te proberen hem te doen indringen. Enkele minuten laten inwerken. Sluit de tube zorgvuldig af na gebruik.

Waarschuwing

CEREDERM® gel mag niet worden gebruikt op open of geïnfecteerde wonden, zweren, doorligwonden, brandwonden en slijmvliezen.
 
Het aanbrengen van CEREDERM® Gel kan eventueel bijwerkingen veroorzaken, zoals huidreacties (erytheem, jeuk, enz.), openbarsten van de wond of pijn. Bijwerkingen kunnen worden beperkt door het naleven van de voorzorgsmaatregelen voor gebruik en de contra-indicaties. In geval er een bijwerking optreedt, is het raadzaam de toepassing van CEREDERM® gel tijdelik stop te zetten. De behandeling kan worden hervat waneer de situatie is genormaliseerd. 
Cerederm Silicone Gel 15 g tube
€ 28,00
€ 24,64
(€ 164,27 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Cerederm silicone gel

Schrijf een review
  • 4/5
    Beoordeeld door
     
    ik gebruik cerederm silicone gel om een litteken op mijn neus weg te krijgen. Ik gebruik het ondanks de voorschriften boven op mijn make up en dit gaat goed. Ik zal het nog wel een tijdje moeten gebruiken en hoop dat het litteken zal vervagen

Cerederm Silicone Gel kopen

Je kan Cerederm Silicone Gel van het merk Cerederm, geproduceerd door EUROMI , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Littekenverzorging