€ 11,70
€ 8,78
(€ 73,17 / 100 ml)
Bespaar 25% (€ 2,92)
Promotie -25% korting geldig t.e.m. 30/06/2018
Cellufresh Allergan 12 ml
Cellufresh Allergan 12 ml
€ 11,70
€ 8,78
(€ 73,17 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Cellufresh allergan

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik dit produkt al jaren.Beste aqua prijs/kwaliteit. Levering duurde wel iets langer dan op de website vermeld.Track en trace werkte perfect via de link
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is zeer doeltreffend tegen droge ogen. Je kan het meerdere keren per dag gebruiken en het geeft een comfortabel en goed gevoel. Voor mij een aanrader wanneer je met droge ogen te kampen hebt!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze traanvocht supplementerende oogdruppels werden mij door de oogarts aangeraden. Het is inderdaad het meest comfortabele bij droge ogen of zeer droog weer bij uitnemen van lenzen. Praktisch klein formaat ook om mee te nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Cellufrech is mij aanbevolen door de oogarts omdat mijn ogen droog waren en mijn ogen kraste en soms zag ik slecht. sinds ik dit neem zijn mijn ogen veel beter. het is ook goedkoper dan alle andere kunsttranen en das ook belangrijk
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Aangezien wij met zijn drieën lenzen dragen is een goede oogontsmetting van groot belang. De ddruppeltjes van Cellufresh voelen aangenaam aan en zorgen voor geen bijkomende irritaties.

Cellufresh Allergan kopen

Je kan Cellufresh Allergan van het merk Allergan, geproduceerd door ALLERGAN , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Ogen
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Droge ogen