€ 6,99
€ 6,29
(€ 8,39 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 0,70)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Cattier Tandpasta Klei Citrus

Deze mineraliserende tandpasta met klei en biologische etherische citroenolie versterkt het tandvlees en helpt gebit en tandvlees gezond te houden. De natuurlijke zeer effectieve ingrediënten (klei, zeezout en biologische etherische citroenolie) zijn geselecteerd om de tanden te beschermen en effectief schoon te houden.

Gebruik van Cattier Tandpasta Klei Citrus

Poets, na elke maaltijd, gedurende 3 minuten zacht de tanden tot aan het tandvlees. Breng voor het spoelen van de mond een kleine hoeveelheid tandpasta op de vingertop aan en masseer hiermee zacht het tandvlees. Dit zorgt voor de meest optimale behandeling. Geschikt in combinatie met een homeopatische behandeling.

Ingrediënten Cattier Tandpasta Klei Citrus

Klei: de complexe samenstelling met mineralen versterkt het tandglazuur Zeezout: versterkt met zijn sporenelementen het tandvlees en stimuleert de natuurlijke reiniging van de tanden Biologische etherische citroenolie: verzacht en versterkt het tandvlees. Zonder fluoride - Zonder parabenen
€ 6,99
€ 6,29
(€ 8,39 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Cattier Tandpasta Klei Citrus kopen

Je kan Cattier Tandpasta Klei Citrus van het merk Cattier, geproduceerd door 2PHARMA OTC , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta > Normale Tandpasta
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta > Gevoelig / Geïrriteerd Tandvlees