€ 6,94
€ 5,55
Bespaar 20% (€ 1,39)

Omschrijving van Care Plus Tick Remover

Met de Care Plus® Tick Remover verwijder je een teek snel, veilig en eenvoudig. De grijpbek is speciaal ontwikkeld om volwassen en kleine teken (nymphen) in zijn geheel te verwijderen. Onze tekentang minimaliseert het risico de teek te beschadigen. Desinfecteer hierna de beetplek met de meegeleverde alcoholdoekjes. De tang wordt geleverd met duidelijke bijsluiter.

Indicatie

Speciaal ontwikkelde grijpbek (ook voor nymphen).
Minimaal risico de teek te beschadigen.
Inclusief twee alcoholdoekjes voor het ontsmetten van de beetplek na het verwijderen van de teek.

Gebruik van Care Plus Tick Remover

Stap 1: Voorkom een tekenbeet. Gebruik Care Plus® DEET om tekenbeten te voorkomen.
Stap 2: Verwijder een teek. Gebruik de Tick-Remover om een teek snel, veilig en eenvoudig te verwijderen.
Stap 3: Test een teek. Gebruik de Tick-Test om de verwijderde teek te testen op de borrelia bacterie, de veroorzaker van de ziekte van Lyme.
Care Plus Tick Remover 1 stuk
€ 6,94
€ 5,55

Laatste reviews en ervaringen met Care plus tick remover

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na een reeks negatieve ervaringen in het buitenland is het voor ons zeer duidelijk dat een tekentang in elke reis-EHBO koffer een onontbeerlijk instrument is.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze tekentang is handig om in huis te hebben indien nodig met al die teken dit jaar. Prijs kwaliteit ziet het er allemaal heel fatsoenlijk uit. Ik heb het gelukkig nog niet nodig gehad.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Deze tekentang is minder gebruiksvriendelijk dan de haakjes. Bij dieren is ze onbruikbaar. De kans is groot dat het hoofd van de teek blijft zitten, ik ben niet zo tevreden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Erg handige tekentang. Ik zit wekelijks in de bossen en tussen de varens. Een goede tekentang is voor mij heel belangrijk. Van teken kun je immers de ziekte van Lyme krijgen.

Care Plus Tick Remover kopen

Je kan Care Plus Tick Remover van het merk Care Plus, geproduceerd door TROPENZORG BV , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Accessoires
EHBO & Thuiszorg > Huishoudelijke producten