Capilae Nutrisante 120 St Capsules

€ 49,90
€ 42,42
Bespaar 15% (€ 7,48)
Op voorraad
Promotie -15% korting geldig t.e.m. 30/04/2017
Dit product wordt gratis geleverd!Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Capilae Nutrisante

Vergeet dof, vermoeid, fijn, afgebroken of volumeloos haar! Een revolutionaire haaroplossing helpt u vanaf vandaag om haaruitval en volumeverlies tegen te gaan dankzij natuurlijke keratine, plantaardige actieve bestanddelen en vitamines en mineralen. Hormonale schommelingen, dieet, stress, vermoeidheid, voeding, vervuiling… onze levenswijze vermoeit en mishandelt ons haar. Het wordt breekbaar, valt massaal uit en verliest zijn glans. Om het te voeden en de vitaliteit terug te geven, is een haarbehandeling met keratine, een natuurlijke essentiële proteïne die 95% van de structuur van onze haarmassa vertegenwoordigt, een echte aanrader.

Aan de haarwortel spelen zich de processen van haargroei en –vernieuwing af. Daar moeten we dus inwerken op de haargroei op lange termijn. De Laboratoires Nutrisanté hebben een unieke, natuurlijke en complete formule ontwikkeld, op basis van gepatenteerde keratine, om de natuurlijke schoonheid van uw haar en nagels te versterken, die het hart van de haarvezel voedt. Net omdat ze 95% van de haarvezel vertegenwoordigt, is keratine een natuurlijke proteïne die essentieel is voor de schoonheid van het haar en de nagels. De keratine die voor Capilae werd geselecteerd, is van natuurlijke oorsprong en wateroplosbaar. Zo wordt ze op natuurlijke wijze opgenomen van wortel tot haarpunt voor een maximaal effect.

Indicatie

Capilae is keratine, maar bevat eveneens natuurlijke actieve bestanddelen. Notenolie die essentiële vetzuren aanbrengen, verantwoordelijk voor de glans van het haar. Een kruid dat silicium bevat. Dit plantaardig extract draagt bij tot het behoud van sterk haar.

Capilae, dat zijn ook 7 vitamines en zink voor een uitzonderlijke formule:
- Zink zorgt voor de synthese van proteïnen zoals keratine
- Vitamine B8 draagt bij tot het behoud van normaal haar
- Vitamine E bevat een krachtige antioxidant
- De vitamines B2, B5 en B6 dragen bij tot het verminderen van vermoeidheid die verantwoordelijk kan zijn voor flets en breekbaar haar
- De vitamines B1 en B3 vullen de formule aan

Capilae voedt het hart van de haarvezel door een gerichte actie op de keratineproteïne voor de schoonheid van het haar en de nagels.

Gebruik van Capilae Nutrisante

2 capsules per dag in te nemen tijdens het ontbijt met een groot glas water of vruchtensap. Het maandprogramma zorgt voor een mooiere glans en uitstraling van het haar. Het programma van 2 maanden zorgt voor herbronning van het hart van de haarvezel door de haargroei te stimuleren en de nagels te revitaliseren.
Capilae Nutrisante 120 St Capsules
€ 49,90
€ 42,42

Capilae Nutrisante kopen

Je kan Capilae Nutrisante van het merk Nutrisanté, geproduceerd door NUTRISANTE, bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Haar & Nagels