€ 7,90
€ 6,00
Bespaar 24% (€ 1,90)
Promotie -24% korting geldig t.e.m. 30/06/2018
Bijsluiter van Calmiderm + Mini Tube Gratis 40+15 g crème

Omschrijving van Calmiderm + Mini Tube Gratis

Calmiderm vergemakkelijkt het herstel van de huid, verzacht jeuk, en verlicht huidirritatie zoals : roodheid van de huid, schrammen, jeuk, insectenbeten, netelroos, lichte zonnebrand en agressie door koude, droge huid, ruwe handen, vermoeide voeten.

Hydraterende crème Calmiderm is geschikt voor atopische huid.

Calmiderm crème, anti-giftig en dermo-beschermend, verzacht jeuk ten gevolge van insectenbeten of planten.

Indicatie

hydraterende crème geschikt voor de atopische huid

Gebruik van Calmiderm + Mini Tube Gratis

Inwrijven. Verschillende malen per dag herhalen voor een optimaal resultaat. Calmiderm dringt snel in en laat geen sporen na. De aanwezige menthol geeft een aangenaam verfrissend gevoel.

 

Ingrediënten Calmiderm + Mini Tube Gratis

Moedertinctuur van calendula officinalis: 4 % Moedertinctuur van kamille: 4 % Prikkende brandnetel: 2 % Essentiële olie van lavendel: 0,4 % Benzoëtinctuur: 0,1 % Menthol: 0,24 %

Waarschuwing

Niet op de ogen aan brengen. Niet gebruiken op grote wonden en ernstige brandwonden.

Kinderen vanaf 2 jaar.

Voorzorgen : in geval van irritatie en roodheid als gevolg van de zon, wordt aanbevolen een langdurige blootstelling aan de zon te vermijden zo lang de huid geïrriteerd is. De extracten gebruikt voor de samenstelling van Calmiderm bevatten alkohol : bij gebruik op open wonden kan dit even pikken. Voorzichtigheid is geboden bij het aanbrengen rond de ogen. Niet gebruiken bij ernstige brandwonden. Bepaalde personen kunnen overgevoelig zijn aan één van de bestanddelen van Calmiderm (kamille, lavendel, benzoëtinctuur, …). In dit geval dient het gebruik gestopt te worden.

Calmiderm + Mini Tube Gratis 40+15 g crème
€ 7,90
€ 6,00

Laatste reviews en ervaringen met Calmiderm + mini tube gratis

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een super zalf tegen insekten. Werkt direct tegen de jeuk. Scherpe prijs en snelle levering door Farmaline en er zat ook nog gratis een klein tuubje bij, handig om in je tas te steken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Aangezien ik enorme allergie vertoon bij insectenbeten-vaak een wonde ontstaat die nog lang blijft na jeuken., heb ik enorm soelaas gevonden bij de Calmiderm + Mini Tube Gratis 40+15 g creme (nog extra erbij en heel handig onderweg in de handtas) Mooi meegenomen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze zalf ontdekten we via een collega die dit aanraadde voor het kalmeren van allergische reacties op contact met vb. planten, grassen en struiken. Ideaal na het buitenspelen. We gebruiken het ook om insectenbeten te behandelen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is een zachte crème die heel goed werkt bij een rode en een droge huid en ook bij muggenbeten en andere insectenbeten. Is gemakkelijk smeerbaar met een aangename frisse geur.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze zalf helpt zeer goed. Ik had een jeukende bult waar ik al een week mee rond liep en die maar niet wou verdwijnen en hevig jeukte. Veel gekrab dus. Redelijk snel na het insmeren met Calmiderm was de jeuk verdwenen. En als je niet meer krabt, dan geneest het ook sneller.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goede crème tegen jeuk door muggenbeten. Het gratis minizalfje is mooi meegenomen voor deze prijs. Deze crème smeert goed uit en is onmisbaar in huis.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Geen wondermiddel maar verzacht wel de jeuk van insectenbeten. Zeer aangename geur en handig om mini tubetje bij te krijgen. Aan te raden voor kinderen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  de ideale oplossing om de huid te kalmeren, ook zeer efficient tegen insectenbeten en muggenbeten!Slechts zeer korte tijd voor de huid beter gaat aanvoelen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Calmiderm heeft zijn naam niet gestolen ! Tilmann heeft 'n zeer goed product op de markt gebracht.Na 't aanbrengen voel je al vrij snel hoe weldoende de werking is . Het helpt goed bij jeuk , insectenbeten en irritatie van de huid . Het is 'n zeer goede kruidencrème die ook verfrissend is door de toegevoegde menthol. Kortom 'n echte aanrader!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  aangename geur, makkelijk aan te brengen, kalmeert echt en de jeuk is snel verdwenen. de extra kleine tube erbij geleverd is zeer handig op wandeling makkelijk in de rugzak te steken en als je onderweg wordt gestoken heb je hem zo bij de hand
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Onze kinderen worden vaak gebeten door muggen. Deze zalf brengt heel snel soelaas en verlicht het jeuken. We zetten hem meermaals per dag zodra de jeuk opkomt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede crème voor muggenbeten en als je een schaafwonden en kleine brandwonden hebt. Het verzacht super snel. Ook aan te raden bij zonnebrand het verzacht snel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  heeft een kalmerende werking na muggenbeten ook goed te gebruiken voor droge huid bij mijn dochter de mini tube is zeer gemakkelijk voor onderweg is zijn geld waard
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer handig om mee te nemen op vakantie. Het kan zo de valies in zonder problemen. Echt gemakkelijk. Dan heb je het altijd op zak. Handig formaat is dit!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  In de zomer gekocht omdat ik een gevoelige huid heb en muggenbeten ongelooflijk kunnen jeuken. Je voelt onmiddellijke verlichting bij het smeren van de crème, ook bij de wonde van een wespensteek bij mijn man zeer doeltreffend geweest. Een aanrader!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Kalmeert jeuk na een insectenbeet goed, deze verpakking is handig daar er een kleine tube bijzit die handig is om mee te nemen in je handtas . Ik heb tevreden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze crème aangekocht om mee te nemen op vakantie. Heb ik oa gebruikt ter verlichting van insectenbeten (verlichtte onmiddellijk de jeuk en zwelling) maar ook bij jeuk door vb warmte en zweten. Zeer effectief middel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zalig goede zalf! Smeert goed is prima voor allerhande huidaandoeningen ,beten,roodheid... Ruikt natuurlijk en heeft geen parabenen. Ik gebruik de zalf voor echt voor alles !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goede zalf. Ik gebruik hem vooral tegen de jeuk van mijn atopische eczeem. Deze creme verlicht onmiddelijk insectenbeten. Hij bestaat uit natuurlijke middelen en is daarom ook geschikt voor kinderen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik gebruik calmiderm voor bijna alles jeuk, insecten beten, geriteerde huid, en na lang zoeken voor een zalf wat echt helpt tegen de jeuk van mijn zonne allergie heb ik eindelijk iets gevonden wat evgt werkt

Calmiderm + Mini Tube Gratis kopen

Je kan Calmiderm + Mini Tube Gratis van het merk Tilman, geproduceerd door TILMAN , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Huid > Mooie Huid
Zwangerschap & Baby > Zelfzorg Zwangerschap > Huid
Zwangerschap & Baby > Zieke Kindjes > Allergie
Zwangerschap & Baby > Zieke Kindjes > Anti-Insecten
Zwangerschap & Baby > Zieke Kindjes > Huid
Zwangerschap & Baby > Zwangerschapskwaaltjes > Jeuk
Schoonheid & Hygiëne > Zon > Aftersun
Welzijn & Gezondheid > Allergie
Welzijn & Gezondheid > Insecten > Insectenbeten