€ 33,95
€ 30,22
(€ 62,96 / l)
Bespaar 11% (€ 3,73)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Nataos Key Nutrition Vloeibaar Calcium Magnesium

Spelen botontkalking (osteoporose), spierverzwakkingen of broze tanden je parten, dan heeft je lichaam behoefte aan een grotere toevoer van calcium en magnesium. Zowel kinderen als volwassen hebben deze mineralen nodig. Vooral opgroeiende kinderen moeten voldoende calcium innemen. Hierdoor zullen ze minder snel tandbederf en botbreuken oplopen. Vanaf 50 jaar neemt de calcium (kalk) hoeveelheid in de beenderen af. De botten verliezen hun stevigheid en breken gemakkelijker. Ook zwangere vrouwen hebben een grotere behoefte aan calcium en magnesium omdat de baby een deel van de ingenomen mineralen gebruikt. 
 
Liquid Calcium Magnesium zorgt voor een optimale opname van calcium dankzij de combinatie met magnesium en vitamine D. Het heeft een positieve invloed op de ontwikkeling van onze botten, tanden en spieren. Liquid Calcium Magnesium bevat naast calcium ook magnesium en vitamine D. Deze drie elementen voeren een wisselwerking op elkaar uit. Een absorptie van calcium is enkel mogelijk als je lichaam over voldoende magnesium beschikt en omgekeerd. De opname en het gebruik door je lichaam van calcium kan ook enkel maar in de aanwezigheid van vitamine D, terwijl calcium eveneens noodzakelijk is voor het opnemen van vitamine D. Liquid Calcium Magnesium bevat bijgevolg de ideale samenstelling om onze beenderen en spieren in goede conditie te houden. Kinderen die een allergie vertonen tegen zuivelproducten, kunnen hun calcium en magnesiumbehoeften halen uit Liquid Calcium Magnesium.

Indicatie

Gezonde tanden, spieren en beenderen in een gezond lichaam.

Gebruik van Nataos Key Nutrition Vloeibaar Calcium Magnesium

1 eetlepel (15 ml) per dag bij de maaltijd.

Ingrediënten Nataos Key Nutrition Vloeibaar Calcium Magnesium

Water, fructose (zoetstof), Calcium citraat, Magnesium citraat, natuurlijk sinaasappelaroma, kaliumsorbaat (natuurlijk conserveermiddel), xanthaangom (emulgator), citroenzuur (zuurteregelaar), Vitamine K2, Vitamine D3.
€ 33,95
€ 30,22
(€ 62,96 / l)

Laatste reviews en ervaringen met Nataos Key Nutrition Vloeibaar Calcium Magnesium

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Ik ben heel tevreden over dit product. Van de dokter moet ik Calcium bijnemen om broosheid van mijn botten te verbeteren. Van Calciumtabletten word ik misselijk. Vloeibaar Calcium van Nataons is voor mij een heel goede oplossing. Deze verdraag ik heel goed.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Geweldig goede immuun booster voor de winter. Ook voor de tandgroei en weerstand van kinderen. Een half borrelglaasje per dag doet wonderen! Gewoonweg doen!

  Was deze beoordeling nuttig?

Nataos Key Nutrition Vloeibaar Calcium Magnesium kopen

Je kan Nataos Key Nutrition Vloeibaar Calcium Magnesium van het merk Nataos Key Nutrition, geproduceerd door OJIBWA-DE ROECK , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Calcium