Bug Watch Armband Anti-Mug Midnight Grey 1 St

€ 11,99
€ 10,79
Bespaar 10% (€ 1,20)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Bug Watch Armband Anti-Mug Midnight Grey

Aangezien de wereld overspoeld wordt met giftige insecticiden, verlangen heel wat consumenten naar natuurlijke alternatieven om vervelende bloedzuigende muggen weg te houden ... De BugWatch TM 

HOE HET WERKT? 
Geen akelige toxines, beschermd door de natuur… De BugWatchcombineert nanotechnologie met het meest efficiënte plantaardige insectenwerend middel van de natuur, Citriodiol ® Met behulp van de slow-release technologie, verspreidt elke BugBlock een kenmerkende geur, die een beschermend schild van 360° rond het gebied van gebruikvormt. Gedaan met die vervelende muggen! Geïncapsuleerde nanotechnologie Olie molecules Eenmaal blootgesteld aan de lucht wordt de capsule geactiveerd waardoor de geïmpregneerde oliemoleculen langzaam verspreiden gedurende 360 uur (15 dagen).

Citriodiol® is het meest efficiënt insectenwerend middel uit de natuur. Het wordt gemaakt van Eucalyptus citriodora olievia een techniek die van nature ook voorkomt in het blad bij de omzetting van citronellal in p-menthane-3,8-diol. Citriodiol® is een gestandaardiseerd preparaat die isomeren van p-menthaan-3,8-diol (PMD)en kleine equivalenten van aanverwante productenbevat. TheBugBlock Refill bevat 30% Citriodiol geïmpregneert in een inert materiaal. 
- Efficient tegen muggen, zandvliegen en teken 
- Vergelijkbaar met DEET in efficiëntie en langdurend effect 
- Heeft geen sensibiliserende werking op de huid

Indicatie

De BugWatch omvat 1x BugBlock insectenwerende vulling en is efficiënt gedurende maximaal 360 uur (15 dagen) na opening.
Bug Watch Armband Anti-Mug Midnight Grey 1 St
€ 11,99
€ 10,79
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Bug watch armband anti-mug midnight grey

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Volwassen versie van de Bug Watch kid. Het slot bestaat uit een handig drukknopje in plaats van een horlogegesp (bij Kid Watch is dit wel het geval).
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Nog maar 1 keer gebruikt . 's Avond op terras. Het bandje verspreide een scherpe citronella geur. Ik hoorde de muggen naar mij toevliegen maar ze vlogen door en ik had die avond geen muggen beten.Was het toeval of niet dat weet ik pas als ik het bandje meerdere keren ga gebruiken.

Bug Watch Armband Anti-Mug Midnight Grey kopen

Je kan Bug Watch Armband Anti-Mug Midnight Grey van het merk Bug Watch, geproduceerd door PHARMA MORE, bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Insecten > Preventief