Brandocare Maagsapresist 20mg 14 tabletten

0 Reviews
  Schrijf een review
€ 9,85
€ 8,87
Toevoegen aan favorieten

Dit is een geneesmiddel

Bijsluiter van Brandocare Maagsapresist 20mg 14 tabletten

Omschrijving van Brandocare Maagsapresist 20mg

Brandocare bevat de werkzame stof pantoprazol, die de ‘pomp’ blokkeert die het maagzuur produceert. Zodoende vermindert het de hoeveelheid zuur in uw maag.
 
Brandocare wordt gebruikt voor een korte behandeling van refluxsymptomen (bijvoorbeeld zuurbranden, zure oprispingen) bij volwassenen.
Reflux is het terugvloeien van zuur van de maag naar de slokdarm, die daardoor ontstoken kan raken en pijn kan doen. Dat kan symptomen veroorzaken zoals een pijnlijk brandend gevoel in de borstkas tot in de keel (zuurbranden) en een zure smaak in de mond (zure oprispingen).

De symptomen van zure reflux en zuurbranden kunnen al na één dag behandeling met Brandocare verminderen, maar dit geneesmiddel is niet bedoeld om onmiddellijke verlichting te geven. Het kan nodig zijn om de tabletten 2-3 dagen na elkaar in te nemen om de symptomen te verlichten.

Wordt uw klacht na 2 weken niet minder, of wordt hij zelfs erger? Neem dan contact op met uw arts.

Indicatie

Kortetermijnbehandeling van refluxsymptomen (bv. zuurbranden, zure oprispingen) bij volwassenen.

Gebruik van Brandocare Maagsapresist 20mg

De aanbevolen dosering is één tablet per dag. Neem niet meer in dan de aanbevolen dosering van 20 mg pantoprazol per dag.

U moet dit geneesmiddel minstens 2-3 dagen na elkaar innemen. Zet de inname van Brandocare stop als u volledig klachtenvrij bent. De symptomen van zure reflux en zuurbranden kunnen al na één dag behandeling met Brandocare verminderen, maar dit geneesmiddel is niet bedoeld om onmiddellijke verlichting te geven.

Als de symptomen niet verdwijnen na continue inname van dit geneesmiddel gedurende 2 weken, moet u uw arts raadplegen.
Neem Brandocare tabletten niet langer dan 4 weken in zonder uw arts te raadplegen.

Neem de tablet in voor een maaltijd, elke dag op hetzelfde uur. U moet de tablet in zijn geheel inslikken met wat water. De tablet niet kauwen of breken.

Ingrediënten Brandocare Maagsapresist 20mg

De werkzame stof in dit middel is pantoprazol. Elke maagsapresistente tablet bevat 20mg pantoprazol (als natriumsesquihydraat).

De andere stoffen in dit middel zijn:

  • Tabletkern:
calciumstearaat, microkristallijne cellulose, crospovidon (type A), hydroxypropylcellulose (type EXF), anhydrisch natriumcarbonaat, anhydrisch colloïdaal silica

  • Omhulling:
hypromellose, geel ijzeroxide (E172), macrogol 400, methacrylzuur-ethylacrylaat copolymeer (1:1), polysorbaat 80, Ponceau 4R aluminium lak (E124), quinoline geel aluminium lak (E104), natriumlaurylsulfaat, titaandioxide (E171), triethylcitraat

Waarschuwing

Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Indien er bijwerkingen optreden, neem meteen contact op met uw huisarts.
€ 9,85
€ 8,87

Brandocare Maagsapresist 20mg kopen

Je kan Brandocare Maagsapresist 20mg van het merk Sandoz , geproduceerd door SANDOZ , bestellen in België bij FARMALINE